Sveriges mäktigaste träningsblogg! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Sveriges mäktigaste träningsblogg!

Twingly publicerar idag sin Twingly Report Fitness där de listar Sveriges 25 mäktigaste träningsbloggar utifrån hur många andra som har länkat till bloggen. SPARK I BAKEN ligger på första plats och i pressmeddelandet som skickades ut tidigare imorse från Twingly säger jag såhär:

– Det är alltid kul att bli uppmärksammad för sitt arbete med bloggen, säger Terese Alvén som driver Spark i baken. Mäktig är ett stort ord, jag är nog lite för ödmjuk för att själv förknippa mig med det, men jag är stolt över att kunna förmedla en sund syn på hälsa till många läsare. Det är viktigt för mig då det finns mycket hälsohets på nätet, det gäller att hitta en balans i livet.

Tack alla läsare för att ni läser och länkar till mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Uppochhoppa

  Jag grattar igen – utöver förmiddags sms! 🙂 Klart att du har makt – och du vet om det. Ansvaret delar vi alla, att göra bra saker med det. Som att skriva bok om sina erfarenheter till exempel! Ett bra 2012 blev det – typ alla önskningar slår in!!! (minns nyårsmiddagen 2011 här…)
  Kram!

 2. Kristina

  Grattis!

  Undrar om du kommer köra någon januari-utmaning (förstår det kan vara lite struligt nu när du snart ska ha barn) eller om du vet om några andra bloggare som har något på G. Har letat runt lite men inte hittat något bra. Känner jag behöver en extra sporre inför det nya träningsåret.

  /Kristina