Spark i baken fyller 7 år! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Spark i baken fyller 7 år!

Grattis, grattis, grattis min kära blogg. Idag är det exakt sju år sedan jag började blogga. Det som började som en skoluppgift har vuxit till en självklar del av mitt liv. Ett jobb, en marknadsföringskanal för att visa mina kunskaper, en källa till glädje och till nya upplevelser, vänskaper och möten.

Och så mycket spännande som har hänt under dessa år, dels på det privata planet såklart – ni har fått följa med på min resa till fru och mamma till mina underbara ungar, men även mycket som har hänt bloggen. Kommer ni ihåg allt som hänt? Här är några av mina höjdpunkter i bloggkarriären.

31 jan 2007 – Jag startar bloggen Spark i baken på Blogspot som en skoluppgift på min webbredaktörsutbildning på Medieskolan. Då hade jag aldrig ens läst en blogg och visste knappt vad det var! Men under året kom jag in i bloggandet allt mer och upptäckte andra kollegor inom träningsbloggandet.

2008 – Blir Veckorevyns hälsobloggare efter det att jag tagit mod till mig och gått fram och marknadsfört bloggen för Ebba von Sydow som då var ansvarig för deras populära sajt.

2009 – Jag får ett erbjudande från bloggnätverket Spotlife och flyttar min blogg dit. Jag tränar tillsammans med Blondinbella. Jag är med i en stor intervju i Fitness Magazine och nominerad till Årets förebild av Healthy Academy.

2010 – Spark i baken blir framröstad till Sveriges bästa träningsblogg i Cosmopolitan och jag är nominerad till årets sportblogg tillsammans med fyra fotbollsbloggar i tävlingen Aftonbladets stora bloggpris. Jag får äran att föreläsa om mitt bloggande vid flera tillfällen. Jag sommarbloggar på TV4, deras variant av sommarpratarna. Jag blir ToppHälsas webbredaktör under ett år.

2011 – Jag lämnar Spotlife för att sköta mig själv med en unik bloggdesign och möjlighet att styra mitt bloggande till 100 procent på egen hand. Jag ordnar olika bloggevent för mina läsare som ruffie och en intressant designerträff. Spark i baken är nominerad till Årets guldhjärta av Fitnessfestivalen. Jag blir FRIDAs hälsoprofil under ett drygt år.

2012 – Spark i baken är nominerad till Årets bästa träningsblogg av Finest.se och vi startade året med en grym läsarträff där vi testade ViPR på Sats. Sedan följde flera olika läsarträffar under året.

2013 – Spark i baken utses till Sveriges mäktigaste träningsblogg, jag ger ut min första bok och blir ännu mer mån om att sprida sunda värderingar i ett samhälle där dieter får stor plats i media. Spark i baken teamar ihop sig med Loppi.se och blir en av deras toppbloggar.

2014 – året har precis börjat och jag jobbar för fullt för att en massa roliga saker ska ske i bloggen och tillsammans med er bloggläsare under året!

Tack för att just DU läser min blogg. Utan mina läsare skulle inte bloggen vara någonting.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mariette

  Grattis , det har varit en inspirerande resa att följa dig genom åren, speciellt som småbarns mamma som tränar när lusten faller på , alltså väldigt mycket periodvis.
  Nu har jag hakat på #sparkibaken365 och det är suveränt. Får mig verkligen att göra något JAG mår bra/blir glad över varje dag och januari har susat förbi , mer motiverad än någonsin.
  En mjukstart där motivationen för regelbunden träning byggs upp genom lusten och glädjen över att må bra.
  En riktig Spark i baken alltså!

  Grattis än en gång till 7 år som blogg och jag ser fram emot många fler.

  Kram Mariette