Spark i baken 2010 – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Spark i baken 2010

Jag och Charles en blåsig kväll.
Jag och Charles en blåsig kväll.

Dags att summera året. Precis som många andra bloggar, tidningar och privatpersoner väljer att göra blickar jag tillbaka på året som har varit för att summera och göra bokslut. Jag vill minnas de roliga och spännande ögonblicken och jag vill lära mig av mina erfarenheter och upplevelser.

Detta är mitt och Spark i bakens 2010:

Årets bästa pass som jag instruerade var på Nike Convention. Med en liten bebis i magen (som fortfarande var hemlig) skulle jag ta det lugnt, men det var omöjligt med den energin som rådde i salen.

Årets avslöjande skedde i februari när jag berättade för er att jag var gravid. Flera av er sa att ni misstänkte det (fast hur svårt är det att gissa det när någon är relativt nygift …)

Årets bloggträff var Blogger Boot Camp i april med 70 bloggare, bloggläsare och instruktörer på plats. Och i april är det dags igen!

Årets osäkraste kort var om jag skulle fixa att instruera på Workout Åre i slutet av maj, två månader innan beräknat datum. Men min kropp fixade det med hjälp av min man uppe på scen.

Årets tjockaste var mina korvfingrar efter långpromenader som gravid på Djurgården i sommarhettan.

Årets segaste var de fyra dagar som jag gick över tiden. Hur kan tiden gå så långsamt? När ska förlossningen sätta igång?

Årets bästa (och mitt livs bästa) ögonblick var när Charles bestämde sig för att lämna min mage och kliva ut i stora världen. Söndagen den 1 augusti 2010 kommer jag aldrig att glömma. Är fortfarande stolt över hur jag klarade av förlossningen och är fascinerad över hur mycket man kan älska någon.

Årets tyngsta pass var det första som skedde sex veckor efter förlossningen. Var hade min kondition tagit vägen? Som tur var hittade den snart tillbaka igen.

Årets tävling var “Årets träningsblogg”-s pris som jag delade ut tillsammans med Fitness Magazine. Intressant och omdebatterat.

Årets löplopp var ToppLoppet i Hagaparken. Det var också årets enda löplopp för min del. Jag sprang fem kilometer i ett mycket lugnt tempo två månader efter förlossningen. Egentligen var det lite väl tidigt, men det var ju så kul och jag hade avbrutit om det hade känts nödvändigt.

Årets jobb är mitt uppdrag som webbredaktör på ToppHälsa. Grym tidning, grym redaktion och jag ser fram emot att jobba varje dag!

Årets utmaning är att lyckas bolla ett liv som nybliven mamma, aktiv bloggare, instruktör, fru och webbredaktör.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Suz

  Gott nytt 2011!
  Hoppas ditt år fylls av massor av skratt, ännu mer överraskningar och kanske några nya bekantskaper?

  Jag känner på mig att 2011 blir fantastiskt! En stor kram!
  /Suz
  (som skickar detta till flera men som inte menar det mindre för det…)