Spark i baken

Bildkavalkad – mitt 2011

Det är bara ett par dagar kvar av 2011. Då passar det bra med en liten tillbakablick på året. Mitt största fokus detta år har varit att vara mamma till Charles. Fram till september var jag föräldraledig på halvtid och jobbade resten. Men nu när Charles går på förskolan är det åter mer energi som går till min karriär. Även om Charles alltid kommer vara det viktigaste för mig. Charles umgås jag med på morgnar, kvällar och på helgerna. Och han älskar att vara på förskolan, så det är lätt att lämna honom varje dag. Här är några utvalda bilder för att summera mitt 2011:

Vi firade nyår i Thailand där vi spenderade fem veckor hela familjen. En mycket värdefull resa för oss.
Det blev en hel del tennismatcher i Thailand och jag har även spelat mycket tennis resten av året. Älskar det!

Jag fick ett nytt uppdrag som Hälsoprofil i tidningen FRIDA. Jag läste själv tidningen flitigt när jag var yngre och det känns fantastiskt att få förmedla en hälsosam syn på träning till dagens unga tjejer.

Hälsoprofil i tidningen FRIDA.

Under våren letade vi febrilt efter en ny lägenhet och föll tillslut för en pärla i Vasastan. Vi älskar vårt nya hem som kändes hemma från första sekund. En stor favorit för både mig och Charles är det härliga badkaret.

Ibland får mamma njuta själv i badet. Men oftast leker jag och plaskar med Charles.

Blogger Boot Camp var som vanligt ett grymt event som gav mig energi och nya vänner i bloggvärlden. Och i vår firar vi 5-årsjubileum!

Vi arrangörer och deltagarna på Blogger Boot Camp 2011.

Min 29-årsdag spenderade jag i New York tillsammans med mina fina Blogger Boot Camp-arrangörer. Härligt sköna dygn med shopping, god mat, nya upplevelser och en liten paus från mammalivet.

Jag i New York. Foto: Jane Nilsson

Två löpartävlingar hann jag med då resten fick skippas på grund av höftskada och förkylning.

Midnattsloppet sprang jag. Likaså Hässelbyloppet.

Jag vann en lyxkryssning i Medelhavet(!) och jag och Glenn fick en skön semestervecka i början av hösten kryssandes mellan Frankrike och Italien.

På promenad i Italien.

Första terminen på förskolan innehöll, som många varnat mig för, förkylningar! Charles har varit sjuk i omgångar och jag och Glenn likaså. Nu hoppas jag att det värsta är över och att våren blir bättre. Men det har varit mycket glädje i förskolan också. Förutom allt som Charles har lärt sig fick vi vara med om ett härligt luciafirande.

Puss min lilla tomte!

Det blir spännande att se vad 2012 har att erbjuda. Det kommer ett inlägg med årets mål och mina planer innan det nya året drar igång.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.