Året som gått (del 2 av 2) – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Året som gått (del 2 av 2)

Kinesiska muren sommaren 2009.
Kinesiska muren sommaren 2009.

Här kommer mina största händelser sista halvan av 2009. För första halvan – kolla här:

I Peking.
I Peking.

Shanghai och Peking. En vecka i Kina tillsammans med bästa vännen. Absolut minnesvärt och en fantastisk resa som jag kommer att bära med mig. Att gå på kinesiska muren var magiskt.

Foto: Emelie Ohlsson.
Foto: Emelie Ohlsson.

Jag gifter mig! Jag blir fru Alvén den 5 september 2009 när jag gifter mig med Glenn (vi har fortfarande olika efternamn då ingen vill byta). Årets största händelse!

Jag innan ett träningspass.
Jag innan ett träningspass.

Årets förebild. Jag och min blogg blev nominerade till Årets förebild 2009 på Healthy Business Awards. Tyvärr så vann vi inte, men jag är stolt och hedrad över att vara nominerad. Vann gjorde Magnus Samuelsson.

Fitness Magazine.
Fitness Magazine.

Månadens profil. Fitness Magazine gör ett stort reportage om mig och min blogg.

Nu blickar jag framåt mot 2010. Tänk allt fantastiskt som kan ske då!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Du utses härmed till min favoritblogg! 🙂 Så inspirerande att läsa om dig och ditt hurtiga liv med träning varvat med andra aktiviteter. Hoppas du fortsätter i samma stil även nästa år. Gott Nytt År!

 2. Anna S

  Vilket år du haft Terese! Helt otroligt, ett alldeles fullspäckat år. Och mycket roligt verkar det som. Svårslaget såklart, inte minst eftersom 2009 innehöll ditt bröllop, men jag önskar dig ändå ett lika bra – eller ännu bättre – 2010! Kram från läsaren Anna

 3. Bästisen

  Vilket fantastiskt år du (vi) har haft. Även om jag bor på andra sidan jordklotet har jag lyckats att pricka in årets största händelser rätt så bra! Vad sägs om nyår, marathon, möhippa, kinesiska muren och bröllop!!! Tänk att jag fått vara med och dela dem med dig! Nu ser vi framåt och hoppas att 2010 blir minst lika bra, om inte bättre!

  Som man tänker så blir det!