Tävling: vinn Philips Sonicare AirFloss – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Tävling: vinn Philips Sonicare AirFloss

Vinn en Philips AirFloss.

Att ha en bra hälsa innefattar även hygienen i munnen. Själv är jag noga med tandtråd och tandborstning. Gillar även att använda Flux munskölj. Särskilt nu när jag är gravid och jag upplever en sämre munflora vilket är vanligt. Nu finns en ny spännande produkt från Philips som en av er har chans att vinna! Allt för att du ska kunna pussas och ha det mysigt i sommar.

För att råda bot på den dåliga munhygienen lanserar Philips den första produkten av sitt slag på marknaden. Philips Sonicare AirFloss är en avancerad tandtråd, med skillnaden att det är enkelt att göra rätt/rent och apparaten blåser bort plack och bakterier med en hastighet av 60 km/h.

För att tävla:
– skriv en kommentar till detta inlägg och dela med dig av ett tillfälle när du önskar att du haft en AirFloss i bakfickan.
– senast onsdagen 4 juli kl 15:00 behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulrika

  Jag behöver absolut en Air Floss, jag är kass på att ta hand om tänderna, behöver lite hjälp på traven. Och nu på sommaren när man äter mycket grillat, får det gärna slinka ner lite majskolv. Det finns ingenting som fastnar värre än majs direkt av kolven mellan tänderna.

 2. Ida

  Jag skulle behöva en Air Floss varje dag eftersom min tandläkare alltid tjatar på mig att jag ska använda tandtråd. Men jag gör ju det! Kanske skulle han bli snällare mot mig om jag använde en Air Floss. Annars vill jag ta med den vid nästa tandläkarbesök och slå honom med den. Bara lite..

 3. Aurora

  I september tas ÄNTLIGEN min tandställning bort! Som jag har längtat… Philips Sonicare AirFloss skulle hjälpa mig att inför denna stora dag känna mig ännu fräschare och le ännu större 😀

 4. Eva

  Hej!

  En AirFloss vore perfekt för mig då jag har problem med att tänderna sitter trångt att jag knappt får ned en tandtråd mellan tänderna. AirFloss vore ett bra hjälpmedel för mig så slipper jag böka med tandtråd som fastnar 🙂

 5. Helena Lindgren

  Jag skulle nog jämt begöva den med mig ett bra tag framöver. Jag har varit jätte dålig på att tagit hand om mina tänder och jag har inte varit hos tandläkaren på flea år innan jag går dit så vill jag försöka göra något åt mina tänder själv. Om jag ite kan göra något åt mina tänder så slutar det nog med att jag aldrig går till tandläkaren vilket jag inte hoppas händer. Jag skulle fräsha upp mina tänder direkt om jag vinner sen ringer jag till tandläkaren och bokar tid. Detta skulle verkligen vara en vinst som jag verkligen skulle ha användning för.

  Man kan ju hoppas ialfall

  Kram

 6. A-M

  Jag försöker definitivt vara noggrann med min munhygien då jag har en tendens att få tandsten rätt ofta och har ett par småhål som jag måste sköta för att de inte ska bli värre. Dessutom älskar jag att äta yoghurt till frukost (helst med banan och kanel!) och dricka kaffe med mjölk som inte är det bästa för andedräkten, och för att göra det hela bättre hade jag tandställning som ung. Jag har därför ståltråd bakom tänderna så att de inte ska röra på sig, på en del ställen finns det mellanrum mellan tanden och tråden, där brukar det alltid fastna allt från fröna på bär, nötter, olika slags matrester…you name it! Inte så charmigt när man ska le, har blivit tillsagd x-antal gånger. Detta är såklart lite jobbigt och brukar alltid ha med mig tandpetare, tandråd, SB12 tuggummin och munskölj för att rensa mellan måltiderna och fräscha upp andedräkten.. så i det stora hela kan man säga att jag önskar att jag hade en airfloss i bakfickan var dag. Hade underlättat enormt om jag hade haft en produkt som sköter jobbet och det riktigt bra! Kan lova att jag skulle använda den flitigt 😉

 7. Jessica Hellström

  -Hihi tanten har röd/gula tänder
  – Schhhh så säger man inte Pelle

  Attans då har jag lyckats igen!! Ätit jordgubbar på lunchen och sedan gått direkt ut i kassan där jag jobbar om dagarna, det är lite svårt att bara gå iväg när man har kunder hela tiden.. så även denna gång, jag fick vackert stå kvar två timmar innan räddningen kom.. En philips Airfloss hade jag verkligen behövt just då! Kan säga att jag försökte att le väldigt diskret de kommande timmarna 🙂

 8. Ida B

  Hade jag vetat att den fanns hade jag önskat att jag hade en varje gång efter att jag besökt tandläkaren och de rensat bort mängder av tandsten! Har lätt att få det och blir alltid tillsagd att använda tandtråd. Är duktig med det i max en månad, sen kommer jag ur det igen.

  Men med denna skulle det motivera mig att forstätta, lite pryltjej som jag är 😉

  Trevlig sommar!

  MVH
  Ida B

 9. Millan

  En sådan skulle vara rena drömmen! Alltid, men speciellt när man kommer från ett nattflyg från USA och känner sig allmänt ofräsch.

 10. Linda

  Hej! Jag jobbar som förskollärare och äter ju massa, ibland knasiga saker, men barnen. Jag har barnen upp i ansiktet hela dagarna och möter föräldrar, då vill man gärna känns sig fräsch i munnen, inte ha dålig andedräkt…

  Jag önskade verkligen att jag hade haft något i bakfickan när jag hade ätit spenat till lunch som fastnade i tänderna, och sedan satt på ett utvecklingssamtal i två timmar med konstiga blickar från föräldrarna. Ville sjunka genom golvet 🙂

 11. Tess

  Jag borstar i normala fall tänderna flera gånger om dagen (ja jag vet att det inte är bra, men jag står inte ut med känslan av smutsiga tänder) Nu när jag är gravid slår jag nya rekord i hur mycket man kan borsta tänderna. Innan min emalj trillar av helt skulle jag verkligen behöva en sån magisk manic!

 12. Ilona

  Tänk vilken lycka o äga en sån så man slipper trasslet med fastnande tandtråd/tandstickor efter att man ätit sommarens alla fantastiska frukter och bär. Har dessutom problem med ofriviilig tandlossning så det vore ett fantastiskt hjälp medel.
  🙂

 13. Per

  Usch för tandtråd. Jag hade gärna haft med mig en airfloss hos tandsköterskan. Han klagar på att mina tänder sitter för tätt för tandtråden och det brukar blöda i hela munnen när han är där och river. Sist jag var på tandläkarbesök sa jag “Vi skulle kört en högtryckstvätt i min mun så hade allt blåst bort”. Han bara skrattade åt mig.
  Med en airfloss kanske jag skulle slippa tandtråd och tandsköterskans bistra min.

 14. Jenny

  Jag har galet trångt mellan tänderna och mycket tandsten. Nu har jag precis blivit gravid med mitt tredje barn (om allt går vägen). Jag är bara i vecka 5 än så länge men funderar redan på hur jag ska få tänderna att hålla för allt småätande för att undvika illamående. Det vore toppen att kunna göra rent tänderna riktigt ordentligt, särskilt nu i början när jag verkligen behöver dölja mitt tillstånd.

 15. Malin Stang

  Jag dras med ständig tandsten, trångt mellan tänderna och allmänt svåråtkomligt!

  Har i många år önskat mig en eltandborste i julklapp/födelsedagspresent utan framgång, men detta kanske kan rädda mig från alltför mycket skrapande vid tandläkarbesöken?

 16. Anna

  Jag önskar att jag hade haft en Ari floss i bakfickan på gårdagens träningsklass! I all hast mellan jobbet och träningen tog jag ett äpple och en liten bit av skalet fastnade längst bak vid min visdomstand. Omöjlig att få bort. Det är svårt att fokusera på träningen till 100 procent när man hela tiden med tungan försöker få bort skalet mellan tänderna!

 17. Sonja

  16 år gammal, nyss börjat på gymnasiet, och vad gör jag då? jo: käkkirurgi för att rätta till ett underbett och öppet bett. två år av tandställning som förberedelse kompletteras med en vecka på sjukhus och finalen: sex veckor med fixerade käkar och ett ansikte svullet som en fotboll. tandborstning var inte att tänka på. tandtråd än mindre. det var…inte helt fräscht. jag gissar att den filtkänsla jag hade på, mellan, under, över tänderna – i hela munnen! – efter sex veckor utan tandborstning hade varit något mindre om det hade funnits en AirFloss att tillgå då!
  (och helt utanför ämnet: efter sex veckor med bara flytande föda var den omelett jag fick äta när fixeringen togs bort bland det ABSOLUT godaste jag har ätit i hela mitt liv. sen tog det gott och väl tio år innan jag frivilligt åt soppa igen.)

 18. Sara

  Jag har en enda kulinarisk stolthet; jag är ruggigt bra på att göra pesto. Jag arbetar som lärarvikarie på högstadieskolor och just den här dagen då jag önskat att jag hade haft en AirFloss var när jag skulle undervisa en åttondeklass i sexualkunskap. Jag hade precis innan ätit en medhavd lunchlåda med fullkornspasta, egengjord pesto och kyckling. När jag går in på lektionen och startar den så är alla eleverna väldigt fnissiga (mer än vanligt dvs., sexualkunskap brukar ju ha den effekten på många elever!) och det tar säkert en kvart förrän jag säger åt dem på skarpen att de behöver skärpa till sig. Då vågar de snälla eleverna berätta att jag nog kanske bör gå och ta mig en titt i spegeln. När jag kommer tillbaka så skrattar alla till tårarna rinner över mitt grönsaksland till mun. Då hade det varit himla bra med en AirFloss, med tanke på att det tog en hel del tid att rengöra tänderna från min lilla pesto-odling…

 19. Anna

  Jag önskar jag hade haft en Sonicare AirFloss förra veckan då jag ätit majkolv till lunch. Fick brotten tillbaka till jobbet för att sälja en kostym. Undra vad kunden tänkte när hans säljare pratade utan att visa tänderna pga att jag hade majs i hela käften ..

 20. Elin

  Har precis börjat nytt jobb och tyckte häromdagen att kollegorna tittade lite konstigt på mig. Gick på toaletten och insåg att spår från dagens lunch fastnat mellan tänderna. Hur mycket jag är försökte fick jag inte bort det. Jag fick helt enkelt gå ut, och le och vara glad men med aningen mindre tand-visar-leende.. 🙂

 21. Martina

  Jag har precis varit i Asien i tre månader och rest runt i olika länder. Det fanns då flera tillfällen då man inte kunde borsta tänderna. Då hade det passat perfekt med en Philips Sonicare AirFloss att ha i ryggsäcken.

  Eller i helgen då jag var i sommarstugan hos mina föräldrar och åt tre stycken nektariner. Jag tror alla som har ätit en nektarin vet hur mycket av den som fastnar mellan tänderna? Det värsta av allt var att det inte fanns några tandpetare i stugan! Jag blev galen så vi fick åka till närmsta affär (1 mil) för att köpa. Haha nu skämtar vi alltid om tandpetare… Då hade det ju också passat perfekt!

 22. Marie

  Jag önskar att jag hade haft en AirFloss i bakfickan under min första dejt med min nuvarande sambo. Vi åt mat, trådigt kött och grönsaker som fastnade så in i bängen mellan tänderna. Dessutom var såsen starkt kryddad så andedräkten efter maten var förskräcklig! Jag skämdes såå! Men det slutade väl, vi har varit ett par i över 6 år nu trots min äckliga mun! 🙂 Lite roligt i efterhand har vi förstås haft åt detta tillfälle!

 23. Erika

  Det här hände då jag pluggade och jobbade extra på en bio på kvällarna. Jag skyndade alltid dit från Uni med en medhavd middagslåda att kasta i mig innan jag ställde mig i biljettkassan. En gång hade jag en låda med pasta och en spenatsås… Jag åt upp, såg att klockan var slagen och började sälja biljetter för glatta livet, mellan de två föreställningarna dyker killen jag var intresserad av upp då jag är ensam i foajén. Jag blir superglad och ler det finaste jag kan och kopplar på charmen. Han är trevlig tillbaka, men jag märker att han ser finurlig ut, lite grann som att han höll inne med nånting, jag minns att jag tänkte att han kanske undrade om han skulle bjuda ut mig. Vi pratar på tills det börjar komma folk igen. När sista föreställningen är slut stänger jag kassan och smiter iväg på toaletten innan hemgång, och vad ser jag till min stora fasa. Jag är alldeles grön i munnen och har spenat mellan i stort sett alla tänder. Ni ska bara veta hur arg jag var på maskinisten som jag jobbat med i 4-5 timmar som inte sagt nåt. Efter den händelsen är jag väldigt noga med att diskret uppmärksamma andra jag ser med mat mellan tänderna och det vore ju mycket fiffigt om jag samtidigt kunde trolla fram en AirFloss.

 24. Amanda

  Jag skulle velat ha en Philips Sonicare AirFloss natten då jag åkte vätternrundan. När jag kom till Hjo vid tretiden på morgonen och kände att man verkligen behövde en uppfräschning i munnen. Hade varit värt att lägga i en ficka på ryggen!

 25. Ebba

  Imorgon ska jag för första fången träffa min pojkväns föräldrar, då önskar jag att jag hade en Philips Sonicare AirFloss i bakfickan

 26. Emely

  Åhh, vilken härlig tävling!!
  En gång när jag kom tillbaka från min lunch, ville chefen prata med mig direkt. Det visade sig vara posititv besked och jag skrattade och log så jag höll på att spricka. Chefen skrattade och log också. Nästan lite för mycket tyckte jag. Jag återgick till jobbet och mina kollegor med ett stort leende på läpparna. Kollegorna sa att jag borde ta mig en titt i spegeln. Hela min tandrad bestod av svartpepparkorn som satt sig. Och då känner man ju inte att det sitter någonting, eftersom det är så smått. Då förstod jag vad chefen skrattade åt,och önskade att jag haft en Philps airfloss nära till hands…

 27. Charlott

  När vår dotter skulle födas och vi åkte in till förlossningen var både min sambo och jag ganska förvirrade. När allt var klart, dottern sov och jag tänkte gå och fräscha upp mig och borsta tänderna, insåg vi att necessären med linsvätska, glasögon, tandborstar och tandkräm stod kvar hemma i hallen. Då hade det varit bra med en Airfloss i bakfickan, i stället fick sambon ut och shoppa tandborstar tidigt på morgonen…

 28. Mira

  Jag skulle behöva en sån manick varje gång vi ätit barnens favoritmat blodpudding! Blodpuddingen har förmåga att fastna lite överallt i munnen…

 29. M

  Jag har jättetrångt mellan mina tänder (sådär så att tandtråden rivs sönder då man ska ha bort den) + att jag haft tandställning så på nedre tandraden kan jag inte alls använda tandtråd pga. metallskenan som sitter kvar där bak, hoppas därför på att vinna denna för att förenkla hela rengöringsprocessen. Har dessutom tandläkarskräck så jag är noga med min tandhygien.

 30. monika gustavsson

  När jag var gravid med min äldsta dotter gick jag fortfarande i gymnasiet. Då hade jag en lärare med en fruktansvärd andedräkt. Jag minns hur jag höll andan när hon pratade för nära och ibland fick jag ha med något att lukta på för att inte börja må illa. Då skulle jag haft denna AirFloss!

  vh
  Mamma Monika

 31. Marika

  Få gånger har jag behövt en AirFloss i bakfickan mer än när jag var på vandring i Portugal. Att hålla munhygienen när man är ute i småbyar och bor i tält utan rinnande vatten och utan en aning om vad morgondagen ska bjuda på är inte lika lätt som när man är hemma kan jag lova!

 32. Jessica

  Jag önskar att jag hade haft en med mig när jag skulle på anställningsintervju direkt efter att jag ätit fisk med spenat och potatis till lunch. När intervjun var slut gick jag på toaletten och när jag tvättar händerna ser jag mig i spegeln och inser att jag under hela intervjun har haft en stor spenatbit som fastnat mellan framtänderna. PIIIINSAMT! Oj vad de måste ha stirrat och inte vågat säga något… Tänk om jag hade haft denna apparat med mig. Då hade jag suttit med skinande blänkande tänder istället på intervjun. Nu fick jag inte just det jobbet. Om det berodde på spenaten eller inte vet jag inte 🙂

 33. Cindy

  Jag sklulle gärna ha en i träningsväskan. För att få ihop familjepusslet och även eftersom att jag är morgonmänniska så kör jag morgonpass flera dagar i veckan. Det blir ofta frukost i omklädningsrummet innan jag rusar vidare och att fräsha upp munnen med denna apparat vore toppen! Tänk vilken start på dagen 🙂

 34. Carina

  ohhh en sådan vill jag hemskt gärna vinna.
  Tillfällen man gärna villat ha en sådan i bakficken måste jo vara när man har varit ute på stan när man var yngre och man kanske hade chans på lite hångel på vägen hem. Får att känna sig fräsch i munnen. Det var man nog inte efter lite dricka och nattmat från mcdonalds eller Burger King 🙂
  många goa sommar hälsningar
  Cee

 35. Lena

  Jag skulle vilja vinna en sådan, fast åt min fästman. Han tycker det är väldigt obehagligt att gå till tandläkaren, och är därför väldigt noga med tandhygienen, plackers, eltandborste och fluorskölj, trots det får han lätt hål. Jag hoppas att en Philips Sonicare AirFloss skulle minska hållagningarna som han tycker så illa om.

 36. Ursula Blom

  Avnjöt en “Blueberry Lifestyle” smoothie till lunch häromdagen, mums!
  Men kopplade tyvärr inte att jag på eftermidagen hade ett viktigt möte och att en Blåbärssmoothie precis dessförinnan lämnar vissa spår efter sig bla. mellan tänderna….
  Hade jag haft Philips Sonicare AirFloss hade jag sluppit tugga och gnugga med servetter i panik före mötet – och istället kunnat fokusera på vad jag skulle säga :o)

 37. Wille

  Hej Tessan! 🙂

  Jag har precis börjat dejta och i sommar hoppas jag såklart på en del pussar. Men sommaren bjuder ju även på en del bär – hallon och vindruvor i synnerhet. Kärnorna har en förmåga att sätta sig på och mellan tänderna på ett sätt som gör dem nästintill omöjliga att få bort “på egen hand”. Irritationsnivån på sådana tillfällen är hög och jag vill inte sitta och vara en surmupp när jag egentligen borde hångla friskt. Så om du vill rädda mitt kärleksliv i sommar tycker jag att det är jag som ska vinna en Philips Sonicare AirFloss.

  Pussokram

  //Wille