Mina topp-3 bästa skönhetsprodukter – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Mina topp-3 bästa skönhetsprodukter

SKÖNHET. Till vardags sminkar jag mig ytterst lite. Jag gillar att piffa till mig men att spackla på för mycket har jag varken tid eller lust till. Däremot om det är något särskilt som händer under dagen eller kvällen händer det att jag drar på mig mascara, underlagskräm och ögonskugga. Men de produkter jag använder dagligen och som räcker för mig är dessa: ögonbrynspenna, eventuellt concealer eller mineralpuder och något mjukgörande på läpparna. Sedan går jag aldrig hemifrån utan målade naglar, välmanikyrerade händer är något som jag uppskattar mycket. Och jag älskar att prova nya nagellack samt att vårda mina händer och naglar hemma.

Just nu använder jag dessa produkter som funkar väldigt bra på mitt ansikte:

Ögonbrynspenna från IDUN Minerals, jag har en askgrå nyans, gillar att det även är en liten borste med.

Concealer från Maria Åkerberg med två olika nyanser för att täcka någon röd fläck.

Vårdande läppsalva från Apoteket, en ny variant av den klassiska Försvarets Hudsalva på stick. Jag gillar den nya tuben bättre.

Skönhetsfavoriter

Har du någonting i din neccessär eller jackficka som du inte klarar dig utan?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. coachmilla.com

  Använder bara ekologiska hudvårdsprodukter (måste det pga hudproblem) och smink och Maria Åkerberg har jag precis börjat testa lite (ansiktskräm), men hade faktiskt ingen aning om att det även finns smink av detta märke. Måste kollas lite närmare på.
  En produkt som jag tror jag har använt i typ 15 år nu är Kanebos 38 mascara. Visserligen inte eko just den, men det är svårt att byta efter så lång tid.

  1. teresealven
   teresealven

   Jag gillar Maria Åkerberg, kan varmt rekommendera deras chokladskrub som doftar underbart och gör huden väldigt mjuk efter dusch. Kör den en gång i veckan.