Ansiktsmask för bättre hud – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Ansiktsmask för bättre hud

hemmaspa2

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag gillar att skämma bort min kropp lite extra på olika sätt. Jag mår bra inifrån och ut när kroppen som vanligtvis får slita en hel del på olika sätt får en boost av bra produkter och omtanke. Massage är det bästa jag vet, men ett annat sätt är att göra olika hemmaspa:n, ända sedan jag var tonåring har jag gillat att ta extra lång tid på min i badrummet ibland, peela kroppen, smörja kroppen, göra fina fötter och händer samt ge ansiktet kärlek med extra noggrann tvättning och insmörjning.

I samband med detta testar jag gärna nya produkter, har använt olika ansiktsmasker genom åren, ibland mer tjocka leraktiga, andra perioder lättare fruktigare masker. I vintras testade jag “The Incredible Face Mask” och nu har jag testat den igen. Masken är enkel att applicera, jag upplever att den kyler lite – och barnen tycker att jag ser rätt rolig ut med masken på. Första gången jag testade masken gjorde den lite ont att ta bort då den fastnade i ansiktshåret och det blev kladd när inte hela masken hade torkat. Men denna gång väntade jag tills hela masken torkat helt precis som bruksanvisningen sa, och då gick det bättre att tvätta av. Första gången jag testade blev masken ingen favorit hos mig, men nu gillade jag den bättre då jag följde anvisningarna bättre och fick rätt resultat.

Efter användandet känns huden len, fräsch och ren, och det är precis den effekt som jag vill ha. Är du sugen på att testa masken kan jag erbjuda er 30 procent rabatt på de olika paketen med ansiktsmasker, använd koden terese som räcker till och med 15 juni.

The incredible face mask

————

Detta är ett sponsrat inlägg av Maybeauty. Åsikterna är Tereses egna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.