Spark i baken

Billiga träningskläder

Januari är den månad då plånboken kan gapa tom hos många. Samtidigt är det många som har ny kraft att ta tag i sin träning och kanske vill peppa sig med nya snygga träningskläder. Då kan man passa på att spana in olika träningsmärkens rea på förra säsongens plagg, ett bra tillfälle att hitta bra kläder till billiga priser. Men även lågpriskedjorna har många snygga, sköna träningskläder i sitt sortiment. Perfekt för den med tunn plånbok men som vill hotta upp träningsgarderoben. Dessutom finns möjlighet att strunta i de svarta tightsen och den enfärgade toppen och istället våga något coolt mönster eller tryck. Har du inte betalat så mycket kan du med gott samvete lägga undan plagget ett tag om du tröttnar.

Här nedan har jag samlat några favoriter från H&M, Gina Tricot och KappAhl. Älskar linnet med ”You are perfect” tryckt framtill. Ett fint budskap att sända ut till andra. Sedan blir jag glad av de blommiga tightsen, all färg och spännande mönster. Kanske inte allt på en och samma gång, men mönster i kombination med enfärgat är grymt snyggt.

billigatraningsklader
Linne Gina Tricot, linne H&M, löpartröja H&M, topp KappAhl, tights KappAhl, tights H&M, tights Gina Tricot, linne Gina Tricot, sport-BH H&M.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Har du tips på några cykeltights med stoppning för en billigare peng? Prövade Jessicas maratonspinning på 2 timmar i lördags och i slutet var jag rätt mör i rumpan av den hårda sadeln. Förut har det funnits på H&M men nu hittade jag inte dem då jag letade.

    1. teresealven

      Ska hålla utkik! Använder själv alltid vanliga löpartights då jag inte gillar de med vaddering. Men jag ska spana.