Vardagsmotion i massor – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Vardagsmotion i massor

image

Vid halv sju gick vi från hotellet imorse, sedan promenerade vi och shoppade konstant med undantag för mat och dryck med jämna mellanrum. Många påsar blev det, tur med starka män som hjälpte oss att bära – fast de handlade minst lika mycket själva.

Att promenera är ett skönt sätt att ta sig fram och i New York är benen de smidigaste färdmedlen. Här känns det ganska lätt att få vardagsmotion och må bra i kropp och knopp. Dagens tips till er – se till att promenera mera. Det är ett bra sätt att bearbeta tankar eller prata med en vän.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny L

  Hej Terese!

  Jag fyller år snart och tänker önska mig en pulsklocka. Vilken rekommenderar du? Ser att du har en tomtom. Är den bra? Jag vill ha en klocka som kan mäta hastighet, sträcka, puls…. Hälsningar Jenny

  1. teresealven
   teresealven

   Hej, jag gillar min Tomtom, men den jag har mäter inte puls. Däremot kommer jag testa deras nya med puls inom kort. Min man däremot kör med Suunto och är väldigt nöjd med den. Rekommenderar att gå och klämma och känna lite i en sportbutik, du ska ju gilla den på handleden också. En pulsklocka är en bra investering i sin träning.