Svalkande paus – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Svalkande paus

En svalkande fika.
En svalkande fika.

Efter några timmars frenetiskt shoppande av presenter och saker till mig är det skönt med en svalkande paus. En smarrig brownie att dela på och en islatte är ju inte helt fel.

Om en stund ska vi gå på en akrobatikshow. Tydligen ska människorna vara onaturligt viga. Blir intressant. Kanske får jag inspiration till att börja ta tag i min egen stelhet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annsann

  Kul att läsa om din semester där borta!

  Ett av mitt livs mål är att springa en bit på kinesiska muren, det vore väl så coolt?!

  Ha det så fortsatt underbart!

 2. Carro

  Hej Terese! Ett (bra) tag sen nämde du en lampskärm som jag tror du har i ditt sovrum. Ebba von Sydow har tydligen en likadant. Jag kan tyvärr inte hitta inlägget. Kan du vara jätte snäll och påminn mig om märket? Tack! älskar din blogg, du är så sund och har verkligen kol på livet!

 3. ★ ROXTAH ★

  * Är du Modebloggare, har en mammablogg eller vilken blogg som helst? Stor eller liten blogg är välkomna att höra av sig till oss på ROXTAH.

  Maila oss via ROXTAH@LIVE.SE och berätta lite om dig och länka till din blogg. Vi återkommer eventuellt till dig med ett samarbete som innebär att du gör våran butik synlig på din blogg. Eventuell sponsring för tävlingar med mera. Ett personligt erbjudande till DIG där DU alltid kan få 15% billigare på hela ROXTAH sortimentet. Kan inte kombineras med andra erbjudanden samt rabatter.

  Vi kommer få in modeplagg såsom skor, kläder och mycket mycket mer!

  Vi på ROXTAH ser fram emot att höra från dig.