Ingen kommunikation – nästan – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Ingen kommunikation – nästan

Beijing.
Beijing.

Varken Facebook, YouTube eller Twitter fungerar här i Kina. Enligt min kompis stängdes Facebook ner för en månad sedan ungefär. Jag är i alla fall glad att det går att blogga 🙂 Man vill ju inte förlora all kontakt med omvärlden.

Efter en natt på tåget till Beijind, delandes hytt med två manliga kineser som snarkade, så kom vi fram till huvudstaden. Varken jag eller Johanna har blivit kära i staden ännu, men vi är mest här för att gå på muren, och det ska vi göra imorgon. Idag har vi vandrat omkring en massor, jag har köpt ett par skor till bröllopet, köpt en present och vi har ätit på ett riktigt lokalt hak där vi var de enda utlänningarna.

Nu har vi sovit som två klubbade sälar på sängen i en timm och ska göra oss ordning för kvällen. Det väntas Pekinganka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martin

  Ojdå…frågade just på fejjan hur du hade det 😀

  Haha..silly me!

  Hoppas ni har det lajbans. Kram

 2. Hanna

  Du är så fantastiskt fin. Ditt ansikte och din kropp är att döda för. Jag har själv en del övervikt och kan inte gå ner i vikt eller banta eftersom jag har lidit av (och gör fortfarande) grava ätstörningar. Jag har varit smal genom att äta och kräkas och jag vill så klart inte hamna där igen…. Och ju mer jag tänker på att jag vill bli smal igen, desto mer vill jag ha godsaker och grejer (hetsa!).
  Vet inte varför jag skrev detta, blev bara så faschinerad av dig. Du verkar vara en glad, härlig och snygg tjej!
  Kram

 3. ★ ROXTAH ★

  Ha en bra semester.

  ————————
  * Är du Modebloggare, har en mammablogg eller vilken blogg som helst? Stor eller liten blogg är välkomna att höra av sig till oss på ROXTAH.

  Maila oss via ROXTAH@LIVE.SE och berätta lite om dig och länka till din blogg. Vi återkommer eventuellt till dig med ett samarbete som innebär att du gör våran butik synlig på din blogg. Eventuell sponsring för tävlingar med mera. Ett personligt erbjudande till DIG där DU alltid kan få 15% billigare på hela ROXTAH sortimentet. Kan inte kombineras med andra erbjudanden samt rabatter.

  Vi kommer få in modeplagg såsom skor, kläder och mycket mycket mer!

  Vi på ROXTAH ser fram emot att höra från dig.

 4. Sanna

  Hej,

  vad konstigt att inte FB funkar i kina. jag var i kina 27 juni-7juli och då fungerade det iaf.. =S

  hoppas du får en lika bra tid där som jag hade.

  /Sanna