En perfekt dag – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

En perfekt dag

Vissa dagar är så där alldeles perfekta. Med alla ingredienser man mår bra av. Min söndag var en sådan dag. Jag och Tilde sprang ut på en åttakilometers runda till Djurgården och mina föräldrars båt. Tyvärr fick jag springa med Bugaboon istället för min löparvagn då jag inte har någon bra insats nu när hon är så liten – men snart kan jag springa med den istället. Nåväl, efter en svettig runda med sovande bebis mötte vi Glenn och Charles på båten och tillsammans med dem, mina föräldrar, min bror och hans tjej blev det en solig dag i en mysig vik. Varma bad, grillning till lunch och en massa tid för mys och energiladdning.


Underbart! Svensk sommar när den är som bäst.


Charles badar med sin flytväst.


Bad med bikini från Röhnisch.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Hej! Har egentligen en fråga om barnvagnen. Nöjd med Buffalon? Fördelar? Nackdelar? Funderar på att köpa en, men vill gärna höra synpunkter från någon som testat den 🙂

  Tack för en inspirerande blogg!

  Hälsn.
  Therese

  1. Spark i baken

   Jag är nöjd med den, hade en Bugaboo Cameleon förut som vi sålde när vi väntade Tilde. Då köpte vi Donkeyn så två eller ett barn kan åka samtidigt som den är smidig i stan. För mina behov passar den bra.

 2. Linda

  Vad har du för joggingvagn? Jag provade Trille men handtaget var högt för mig som bara är 162 cm. Har du kanske tips på vagn? Ha en härlig dag!

 3. Elin Lindberg

  Du verkar ju verkligen veta hur man bakar in träning i vardagen. Jag hoppas att jag kan göra det med när semestern är över. Har du några fler tips på hur man kan göra det?