Dags att fara hem – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Dags att fara hem

En smoothie i farten.
En smoothie i farten.

Jag är inte riktigt lika pigg som jag ser ut på bilden. Har precis tagit två alvedon för att få ner min feber. För en stund sedan kändes det som en omöjlig uppgift att orka hela vägen hem. Just nu känns det lite bättre. Jag tar det lugnt, har packat väskan och myser i Johannas lägenhet.

Vet inte om det är för att jag slappnar av, men det senaste året har jag blivit sjuk på flera resor. Förra sommaren så blev jag vrålsjuk sista dagen i New York, tidigare i våras fick jag vinterkräksjukan (eller något liknande) i Lissabon, och nu har jag alltså feber i Shanghai. Jag kanske gör bäst i att stanna hemma 😉

 

Nä, skämt åsido. Just nu har jag hemlängtan, men om mindre än ett dygn ska jag vara hemma igen. Min sötaste ska komma och hämta mig på flygplatsen. Kan det vara för att jag har med mig tio presenter till honom?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Verkar som du haft en rolig resa trots sjuka! Har en fråga. När man jobbar långa dagar på kontor känns det rätt bra att kunna aktivera sig lite under arbetsdagen. En grej som jag brukar göra, som kanske är lite sjuk men ändå, är att varje gång jag är på toaletten så gör jag tio stycken tricepsövningar på toalettstolen. Dock när locket är på såklart! Detta är kanske lite knäppt, men varje dag så får jag en fyrtio triceps-dips! Har du tips på fler saker man kan göra på jobbet, utan att det blir alldeles för knäppt? Träna rumpan i kontorsstolen eller något liknande kanske??