Bodypump med oengagerad instruktör – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Bodypump med oengagerad instruktör

En outfitbild på golvet i lägenheten.
En outfitbild på golvet i lägenheten.

Idag tog jag och Glenn en sväng förbi Nikebutiken igen. Denna gång kom Glenn hem med ett gäng golftröjor och jag fastnade för ett par korta shorts och ett grönt linne. Invigde kläderna under ett BodyPump-pass nu på kvällen.

Det är intressant att träna pump här. Vi har verkligen bra instruktörer i Sverige! Vår instruktör här hittar på lite eget i låtarna och han blandar hej vilt mellan olika program. Dessutom har han inte ens en presentation när klassen börjar utan han stänger bara av bakgrundsmusiken – ropar “warm up” – trycker igång uppvärmningslåten och kör. Tur att jag vet hur passet är uppbyggt så att jag ändå hänger med.

(När jag plockade fram mina vikter var det en gubbe som sa att jag hade tagit hans plats så jag fick flytta på mig – tydligen har stammisarna bestämda platser i salen. Inte lätt att veta. Då får de väl markera platserna.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Vad härligt fräscht brunbränd du börjar bli! Inte utan att man är lite avundsjuk när man ska visa bleka armar och axlar i nyårsklänningen imorgon 😉