Veckans planer och ny tävling – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Veckans planer och ny tävling

Så här glad är jag innan ett träningspass.

God morgon! Kroppen känns bra efter loppet igår och jag är rejält laddad inför den här veckan. Startade som vanligt med min cykelklass på SATS Hötorget, och nu blir det jobb på förmiddagen innan en lunchdejt. Måste bland annat planera inför en fotografering imorgon. Senare i veckan blir det en del pressträffar, träning, jobb och kompisdejter. Jag och Glenn ska även gå och se Ljust & Fräscht på onsdag. Blir en bra vecka.

Vad ska då ni roa er med? Jo, förutom att träna (och jobba, handla, städa och allt annat som ni fyller era dagar med) kan ni tävla i veckans tävling. Vinn en grym epilator från Braun! Mer tävlingsinformation finns som vanligt här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Det låter som att du kommer ha fullt upp i veckan men det gör ju inget när det är roliga saker som är inplanerade. Ljust & Fräscht vill jag också gå och se, den kommer till Örebro i början av nästa år vilket är nära för mig så det kanske blir ett besök då.
    På tal om den där klockan som du drömmer om som 30-års present så har jag just nu det kära besväret att alla frågar vad jag önskar mig när jag fyller 30 om en månad. Har lite svårt att komma på något men när jag såg din frukostbild så känns det som att jag nog minsann skulle vilja ha en egen juice-centrifug hemma. Vad har ni för modell???

    1. Spark i baken

      Vi har en från Philips. Den tar ganska stor plats i skåpet men vi älskar den. Juicen blir fantastiskt god. Tycker det låter som en bra födelsedagspresent 🙂