Filmning och grym vecka – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Filmning och grym vecka

20120220-084035.jpg

Jag vaknade upp med ben stela av träningsvärk från pumpen igår, så det var skönt att mjuka upp dem med morgonens cykelklass.

Efter passet mötte jag upp en fotograf för att filma en utmaning på roddmaskin. Berättar mer om det senare och länkar till klippet när det ligger uppe.

Nu ska jag hugga in på min frukostsmörgås, jobba och ladda om för att vicka på en cykel/coreklass på Sats Spårvagnshallarna under lunchen.

Känns som en grym vecka! Har både Finest Awards och Tjejvasan att se fram emot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ronja

  264 meter, inte illa! (filmen är publicerad nu!) Jag HOPPAS verkligen att det är DEN utmaningen som blir nästa veckas utmaning. Min paradgren! Har rott 500 meter på 1:49 som bäst -så det ska bli kul. Jag är en riktig tävlingsmänniska! =D

 2. Emilia Arvidsson, frilansjournalist

  Åh. Jag har precis funnit roddmaskinen – tycker den är grym eftersom man snabbt kan få upp pulsen. Jag var med i en tävling häromsistens och vann ett halvårs träningskort på Iform. Det var peppande och jag rodde 276 meter på en minut. Vilket jag kände mig nöjd med 🙂 Blir förstås nyfiken på era resultat!!

  Trevlig vecka!
  Emilia

 3. Emelie

  Spännande med en utmaning.
  Jag är med på din utmaning som du har nu. Eller med och med jag har väll gjort 2-3 pass så d kanske man inte kan kalla med.
  Men jag gillar dina utmaningar annars.
  jag har utmanat min tjejkompisar på Nike+ nu i februari och i början blir prisutdelning och restaurangbesök 🙂

  ha en fin fortsatt dag!

  1. Spark i baken

   Kul att du gillar utmaningar – och att du även drar in dina kompisar i dem. Det är så vi kan hjälpa till att motivera varandra.