Vinn julklappar här i bloggen! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Vinn julklappar här i bloggen!

I år har jag ingen julkalender med utlottningar varje dag då jag inte vet när jag kommer föda och det därför blir svårt att administrera kalendern. Däremot kommer jag ha en massa tävlingar som pågår samtidigt. Så titta in på tävlingssidan – just nu kan du tävla om AirFloss från Philips, ett iPad-fodral till barn från Fisher-Price, russinkorg från Sun-Maid och en SodaStream!

Julens drinkar i samarbete med SodaStream!
Älskar du precis som jag kolsyrat vatten är det smart att bubbla vattnet hemma för att slippa släpa tunga flaskor från affären samt vara snäll mot naturen då vattnet slipper transporteras långa sträckor, nu kan du ta vatten från kranen. Fram till jul kommer jag i ett samarbete med SodaStream tävla ut en kolsyremaskin varje vecka – samt lägga ut ett drinkrecept (alkoholfritt blir det här i bloggen, men vill du ha sprit i ser du alternativet här).

Drinkrecept, Northen Venice
Citronjuice, 2cl
Nothern Venice sockerlag, 3cl
Läsk gjord på SodaStream Pink Grapefruit
Is

Northen Venice sockerlag: Koka upp grönt te tillsammans med samma mängd strösocker (t.ex två deciliter te och två deciliter vatten). Låt torkade gojibär och frusna havtorn koka med. Låt svalna och sila sedan av.

Gör så här:
Lägg is i ett glas och häll i citronjuice, Northen Venice sockerlag och fyll upp med SodaStream Pink Grapefruit. Garnera med granatäppelkärnor och en klyfta grapefruit.

För att tävla:
Den här veckan tävlar jag ut SodaStream Revolution! Var med i tävlingen genom att i mitt komentarsfält till detta inlägg skriva vad du helst önskar dig i julklapp. Vinnaren får sin Revolutionmaskin innan jul!

Tävlingen avslutas torsdag den 6 december kl 12:00 och en vinnare utses av SodaStream.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabella

  Hej! I år önskar jag mig en crosstrainer i julklapp. Har motionerat nu i ca 4 månader men börjar på att tröttna på det ruskiga vädret ute. Så för att fortsätta min viktnedgång vore det toppen med en sådan!

  Vill även tacka för en otroligt inspirerande träningsblogg som har fått mig att bli sjukt taggad till att börja träna själv.

  Kram!

 2. Maria

  Egentligen önskar jag mig ingenting, men jag skulle vilja uppgradera vår värdelösa “Wasser Max” till en riktig Soda Stream…

 3. Sofie n

  Jag längtar bara till jul så jag får en paus från all stress i studierna, äntligen få åka hem och träffa familj och släkt. Lite snö för mysig längdskidåkning vore inte heller helt fel.

 4. Amanda

  Jag har precis fått min första lägenhet och flyttlasset går i Januari. På min önskelista i år hittar man därför mycket saker till hemmet, men helst av allt vill jag ha en stavmixer. Jag är ett stort fan av att göra goda smoothies!

 5. Christin

  Har precis gift mig och jag och min man kom hem från våran bröllopsresa igår 🙂 Våran bästa julklapp hade varit att få ett plus på stickan!

 6. frida

  Hej, det där dryckesreceptet lät riktigt gott faktiskt!:)

  I julklapp detta året önskar jag mig att min familj/släkt skulle kunna komprimissa och faktiskt fira på julafton med mig och min mamma samt moster då vi sitter 4 styckna ensamma och firar medans resten alltid åker iväg till sina respektives familjer, då känner man sig lagom bortglömd och efter cancer och ätstörningsproblem i familjen senaste året så hade en grym julafton känts skönt!:)

  Och ska man vara “saklig” så är det ett par längdskidor som sitter högst på listan! Älskar snöspåren!
  Ta hand om dig!
  Med vänliga hälsningar Frida!

 7. annica

  Jag önskar mig en plats på The Nike Blast. Är i valet och kvalet om jag ska våga boka med risk för att min rygg inte håller. Annars är det ju årets upplevelse!!

 8. Anna

  Är gravid och har precis fått reda på jag har graviditetsdiabetes . Motion o mat är xtra viktigt för mig, till min hjälp önskar jag mig ett par “gå-stavar” så jag ska kunna både mig och bebben välmående…

 9. Helena

  Högst upp på min önskelista iår står spinningskor och nya härliga träningskläder 🙂 Och en sodastreamer har jag tänkt köpa själv nu i dagarna, men man kanske har turen på sin sida och vinner en här 🙂

 10. Emilia Johansson

  JAg har kämpat med utmattningsdeprission sedan i somras och önskar bara en fridfull jul, jag är inte mycket för julklappar utan anse mig ha det mesta. Hälsa och välmående betyder mera än materiella ting.

 11. Amanda

  Jag önskar mig mest ett par salomon snowcross cs vinter löpskor ifall man måste önska sig en sak. Annars hoppas jag mest på att komma igång och börja jobba som PT någonstans då jag äntligen blir färdig. 🙂
  God jul!

 12. Erika Andersson

  Jag önskar att min kära sambo rakar bort sitt massiva skägg, man vill ju inte gifta sig med Tomten. Sen att han önskar sig en soda streamer är ju pricken över iet. =)

 13. Angelica

  Jag önskar mig ett hemmagjort sadelskydd från mormor för att kunna hålla mig varm om rumpan när jag cyklar till jobbet i vinter 😉

 14. Cindy

  Kompressionsstrumpor från Gococo, har blivit helt förälskad i dessa och vill nu utöka min garderob med ett par ROSA!

 15. Emelie

  Åh en sodastream hade gjort min sambo mkt glad. Tänk att få ge honom den i julklapp, då vet hag en som skulle gå med ett leende hela julafton och alla andra dagar 🙂 men nu var ju frågan vad jag önskar mig. Och det är träningskläder 🙂 mitt nya intresse. Sedan i mars har jag gått ner 2-3 klädstorlekar 🙂 s Å heja mig

 16. Anna

  Jag och min pojkvän har precis köpt ny lägenhet och flyttar in i början på januari. Det gör att vi önskar oss diverse saker till nya lägenheten! Köket är mycket större och min lista över saker jag vill ha dit är lång. Bland annat önskar jag mig en potatispress och ett riktigt bra rivjärn från microplane.

 17. Victoria Svensson

  I julklapp önskar jag mig en Withings våg. I november fick jag nog av min vikt och beslöt att nu måste jag göra något! Problemet är bara det att jag har flera kroniska sjukdomar som påverkar min ork och rörelseförmåga. Nu börjar jag dock känna att jag kan ta mig runt problemen och jag har gått ner 5 kilo första månaden! Eftersom jag är ett teknik-freak och gärna vill hålla koll på allt elektroniskt önskar jag mig denna vågen som kopplas till min iPhone. =)

 18. Dagny Greby

  Jag önskar mig en hantlar och en trappmaskin, en med stöd, inte minivarianten. Pga av värk och att jag är långtidssjukskriven försöker jag att inte tappa all styrka och muskler. Jag är för det mesta hemma och inne eftersom jag har så ont, och kylan är en mardröm för mig. Hantalr hjälper mig träna axlarna och armarna, när de inte gör ont, och trappmaskinen då benen när de bär.

 19. Carolina

  Jag hoppas att jag kommer fortsätta min personliga utveckling. Kämpar med ångest + mycket negativt som har hänt runt familjen de senaste åren. Det ena har löst av det andra och det är mycket som kommer ikapp.

  Jag vill hamna i balans i kropp och sinne och hoppas att jag till jul har kontrollen över mitt liv och mina val!!

 20. Mille

  Jag önskar mig en sodastream då jag älskar bubbelvatten. Men idag köper jag flaskor. Så jag önskar mig en sodastream för att bidra till en bättre miljö.

 21. Susanna

  Om jag en snygg Revolution skulle vinna,
  då vill jag gärna i tomtens säck finna,
  riktigt fina glas som förgyller min dryck,
  Soda Stream ger mig bubbel efter bara något tryck,
  att dricka ur fina glas gör det extra kul,
  jag önskar er alla en bubblande GOD JUL!

  Kram Sanna

 22. Anna

  Jag önskar mig ett paket fyllt med träningstimmar med min duktiga personliga tränare. Målet är att bli riktigt vass på olympiska lyft, men det behöver jag hjälp med!

 23. Fredrika

  Jag skulle bli jätteglad om tomten kom med ett nytt immunförsvar. Denna höst har verkligen gått i sjukdomens tecken och nu får det vara slut med det. (Förhoppningsvis kanske jag har blivit starkare)
  Nu vill jag tillbaka till träningen!

  Tack, för en Fantastisk inspirerande blogg!

 24. Nanna

  En SODASTREAM, såklart!!! Min har nämligen gått sönder efter 7-års trogen tjänst. Jag önskar mig därför en ny så att jag kan fortsätta med lyxen att ha eget bubbelvatten hemma på några få sekunder.

 25. Camilla

  Jag önskar mitt ett bättre självförtroende. Har tyvärr hänt många jobbiga saker detta år som dragit ner mig… Men nu vill jag tillbaka till mitt gamla jag 🙂

 26. Kriztin Sjögren

  Jag önskar mig mer kraft att träna. Har precis fått sjukdomen méniéres sjukdom. Då detta är en stressrelaterad sjukdom har jag på allvar fått tänka om ang vardag, jobb, träning mm. Har också en nackskada efter en bilolycka för 3 år sedan, detta betyder också att jag måste bygga upp min kropp. Därför önskar jag mig mer kraft för att klara av min livsförändring. Att vinna en soda stream skulle göra mig så glad. Att få belöna sig med något nyttigt efter ett träningspass skulle göra mig glad 🙂
  Glad första advent!
  Kramar Kriztin

 27. Martina Wilde

  Hej,
  Jag skulle gärna vilja vinna en soda stream 🙂 Har faktiskt gått o sneglat på att köpa mig en i många år, men har liksom inte blivit av o även pga platsbrits… Men nu ska vi snart köpa hus o det hade ju varit kul med det nu då! Eftersom jag är gravid så önskar jag mig ett friskt o välmående barn som sover hela nätterna o bara är glad hela tiden, det låter väl rimligt 😉

 28. Maria

  Önskar mig Zumba DVD, vill så gärna testa att dansa mig iform efter att jag gått gravid för 3 månader sedan!! Annars har jag allt jag önskar mig denna jul i min underbara familj.

 29. Johan

  Jag önskar att jag får behålla hälsan och träningsmotivationen hea nästa år. Har bestämt mig för att hela 2013 skall bli ett löpningens år i välgörenhetens tecken. Varje månad kommer jag skänka 1 kr / löpt km till en välgörenhetsorganistation. Nytt varje månad, januari blir det Barncancerfonden. Hoppas därför man får vara frisk och skadefri hela året, extra viktigt nästa år!

 30. Johanna

  Det jag önskar mig i julklapp är att jag kan ge styrka och hopp till alla som har det svårt på ett eller annat sätt!

 31. Daniela

  Jag önskar mig en sodastreamer! Jag gillar bubbelvatten och skulle gärna ha en i köket, så mycket bättre än att köpa flaskor.

 32. A-M

  Om jag fick önska mig vad som helst så skulle det vara att jag blev klar med min C-uppsats i god tid innan jul så att jag kan slappna av och njuta av lite ledighet med stora, tjocka släkten 🙂 Annars nöjer jag mig med en ny träningstopp!

 33. Linn

  Jag önskar mig en ny skidjacka då min gamla köptes mellan två graviditeter och nu är alldeles för stor. Och när mannen och jag för första gången på läääänge ska åka skidor själva några dagar önskar jag att jag fick känna mig riktigt tuff i en ny, snygg jacka i rätt storlek!

 34. Malin L

  En TRX är allt jag önskar mig i julklapp, då jag bara tränar hemma och jag vill ha lite alternativ till mina kettlebells.

 35. Johanna

  Jag önskar mig mest av allt ett nytt jobb eftersom jag blev av med det i veckan. Känns dock lite orealistiskt att nån ska komma och knacka på dörren och ge mig det, vill jag ha mitt drömjobb måste jag ut och jaga det. Om jag ska vara realist önskar jag mig allt vad Bodyshop har att erbjuda, älskar deras produkter.

 36. Antonia

  Från att vara extremt beroende av PepsiMax i flera år, men nu helt fri, önskar jag mig såklart en SodaStream Revolution för att fylla upp det “hål” som lämnats! Jag känner ständigt att det saknas något, vilket denna underbara pryl skulle kunna åtgärda lätt.

  MVH
  Antonia

 37. Annica

  En kolsyrmaskin vore toppen då jag kämpar mot mitt cola-beroende. Är inne på tredje veckan utan och det blir många flaskor bubbelvatten att släpa hem från affären:( Sen önskar jag att mitt gym, där jag sitter i styrelsen, överlever konkurrensen från det nya gym som kommer till vår lilla stad i början på nästa år!

 38. Stina

  Det jag allra mest önskar mig i julklapp är en plats på Nike blast! Vilken kick och inspiration att testa nya pass och komma ur de gamla spåret 🙂

 39. Eva Sjölander

  Önskar mig bara snö, mys och glimrade ögon på mina barn.
  Julklappar blir det inte mycket i år, då vi bestämt att ge julklappar till Kvinors Hus på söder..

 40. Lena

  Jag önskar mig lite behandlingar till mig själv, tex massage, frisörbesök eller ansiktsbehandlingar. Just nu känner jag mig rätt slutkörd och skulle behöva avkoppling och återhämtning.

 41. Emma

  Jag önskar mig ett par nya löpskor, då mina gamla inte passar nu när jag fått inlägg i mina skor! Dessutom önskar jag mig en vit jul så man får riktig julstämning 🙂

 42. Ida

  Jag önskar mig träningskläder i alla färger och alla dess former, varma löparbyxor, bekväma yogapants, tighta spinningtröjor- you name it. Med nya träningskläder får man alltid en härlig nytändning, lagom till det nya året!

 43. Ylva

  Jag önskar mig en jul med min familj, för jag har inte sett dem på ett tag. Flyttade nämligen från Göteborg till Stockholm i augusti för att plugga, vilket gör att jag saknar mamma, pappa, syster och katt otroligt mycket. Så denna jul bryr jag mig inte så mycket om klappar bestående av saker utan att få träffa dem jag älskar mest, njuta av deras närhet och en underbar jul 🙂

 44. Hanna Paulsson

  Som student vänder och vrider man ofta på studielånet, ett gymkort har därför fått stå till sidan för de mer absolut nödvändiga förnödenheterna. Jag har försökt köra hemmaträning så gott det går men längtar verkligen efter att ha ett gym att gå till. Därför skulle ett gymkort vara en optimal julklapp.

 45. Michaela

  Hej! Jag önskar mig pengar till en resa jag ska göra i sommar tillsammans med en vän. Vi ska åka till Italien, Frankrike och Storbritannien! 🙂

  1. Spark i baken

   Jag tror faktiskt barn kan lära sig mycket med en iPad. Sedan handlar det såklart om hur LÄNGE man låter dem sitta där. Men man kan lära sig räkna, se mönster osv. Den digitala världen kommer vara en stor del av deras värld, till skillnad från när vi var små.

   1. Mia

    Visst, men den digitala världen kan nog gott och väl vänta tills dom själva upptäcker den. Tills dess finns det kan man låta barn vara barn, de kommer nog klara av livet även om de inte använder ipads när dom är små.

 46. Melyah

  Jag önskar att min syster kan fira jul med mig det här året, att bara få vara med henne. Jag önskar också att min farbror OCH min moster blir friska. Friska från cancern.

 47. Tova

  Jag önskar ett frikort från allt ansvar över det jag vill vräka i mig under julen, att magen inte tjocknar och att jag inte blir trött och däst =)

 48. Celine

  Jag önskar mig pengar till att gå kurser. Det finns så mycket jag vill lära mig. Sen önskar jag mig PTtimmar också för att få lite extra träningsinspiration!

 49. Karin E

  Jag önskar mig (faktiskt) en SodaStream-maskin i julklapp, det kan min man intyga 🙂 Jag önskar mig också en lyxig morgonrock i frotté och boken “Vältränad – Handboken för den funktionella kroppen” av Linus Johansson. Har du Therese läst den?

 50. Rebecca

  Det jag allra helst önskar mig i julklapp är att finna vägen till en sund livsstil som får mig att må bra hela tiden och inte bara en vecka upp och en vecka ner. En bra balans i livet, helt enkelt. Men jag vet att min mamma önskar sig en soda stream och det hade varit jätteroligt att kunna ge henne en sådan i julklapp.

 51. Frida

  I år önskar jag mig en biljett till the Nike Blast, som jag alltid missat annars. Men detta året kommer jag vara hemma i Stockholm under den helgen och känner att det vore sjukt roligt att få uppleva eventet!

 52. Magdalena

  Gillar att du har roliga alkoholfira recept!

  Jag önskar mig nya kastruller och grytor som fungerar på induktionsspisen i mitt nya kök! Och en snörik vinter så att det går åka skidor.

 53. Lovisa

  Jag önskar mig ett par rullskidor i julklapp eftersom jag har bestämt mig för att genomföra en svensk klassiker. Eftersom jag bor i Skåne så kan jag inte lita på att det kommer finnas tillräckligt med snö för att träna längskidåkning. 🙂

 54. Malin

  Jag önskar mig ett presentkort på en liten lyxigare restaurang, som jag inte skulle ha testat annars. Älskar vällagad mat som man kan njuta av länge över trevligt sällskap!

 55. Sandra

  Just nu önskar jag bara att utredningen om min 5åriga dotters oförklariga kräkningar ska bli klar. Läkarna säger allt mellan migrän och hjärntumör. Så jag slipper ätas upp av all oror!
  Ska jag välja en grej så får de bli nya träningskläder då mina blivit för stora!

 56. Marika

  I år önskar jag mig pengar till körkortet så jag äntligen har råd att fixa det och slipper lägga hela studielånet på att pendla hem till familjen via tåg och flyg. Genom att kunna köra genom landet har jag möjlighet att vara mer flexibel och kunna ta hand om min mamma och vakta mina syskonbarn mer vilket skulle vara den perfekta julklappen för hela familjen!

 57. Jessica S

  Jag önskar mig en timme ego-tid bara för mig själv. Då ska jag lägga mig i ett varmt bad, släcka lampan och tända några doftljus, hälla upp ett glas skumpa, sätta på lugn musik och bara vara!

 58. Linn - mama, eldsjäl och skogalning

  Perfekt tävling!!
  På min önskelista står nämligen just en soda stream (försöker bli av med mitt elaka cola-beroende, och då är bubbelvatten ett perfekt alternativ om vanligt vatten känns lite tråkigt)!
  Förutom soda stream är drömklappen en vit kitchen aid eller någon stickad godbit från Hunkydory. Kram Linn!:)

 59. Lotta

  Hej! Jag önskar mig ett par spinningskor, blev helt såld på spinning nu när jag testade det. Det och fred på Jorden 😉 Kram Lotta

 60. Josefine

  Jag önskar att min resa hem går som planerat så jag får fira jul med min familj. Ska åka nattåg från Umeå den 23 och byte i stockholm för sista biten hem. Jag vet ju dock att SJ brukar strula under vintern så det enda jag önskar mig är att allt går bra och jag får fira jul med de jag älskar.

 61. Annah

  Jag önskar mig inga saker egentligen utan jag hoppas att min pappa får njuta en stund av att hela familjen är samlad och slipper sitta ensam hela dagarna som han annars gör.

 62. Sofia

  jag får inte köpa en sodastreamer för vi har inte plats i vårt trånga kök. Men omjag får en kan han ju inte säga nej! Jag önskar mig således en!

 63. Sabina

  Jag väntar barn vilken dag som hellst och toklängtar förutom efter bebisen förstås att till våren komma igång med löpningen igen. Därför har jag önskat mig en ny GPS klocka. Mvh/ Sabina

 64. Lina

  KUL då ska jag tävla lite 🙂 Skoj å ses igår, synd att vi inte hann prata så mkt, bloggade nyss och länkade till dig 🙂 Hm…kanske hinner vi ses nåt mer innan du föder? vore kul. hör av dig om nåt skoj dyker upp. Kom på min klass om du orkar nån torsd? men kanske är det jobbigt o spinna nu? hopppas du mår bra och får en mysig helg, många kramar

 65. Isa - fit4fight

  Jag önskar mig en crosstrainer i julklapp, så att jag kan köra mer konditionsträning hemma även på vintern. Har ansträngningsastma, så jag kan inte springa utomhus när det blir kallt i luften.

 66. Jeanette

  Jag har precis kommit igång på allvar med min träning sedan ett uppehåll på tio år. Från att inte ha tränat en enda gång i veckan tränar jag nu 5 gånger varav en dag i veckan med PT. Jag önskar mig självklart fler PT-timmar i julklapp så jag kan fortsätta få inspiration och hjälp att nå mitt mål – att 2013 blir det år jag är i min livs form!

 67. Jane

  I år har jag önskat att mina julklappar går till välgörande ändamål. Helst till Cancerfonden eller Ung Cancer. Det känns rätt för mig, just nu.