Onödigt! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Onödigt!


Min frukostskål i morse, med All Bran, blåbär och tärnat äpple på en bas av yoghurt och kesella.

När jag fick ett mejl om att många kvinnor inte vågar gå på toaletten utanför sitt hem kände jag direkt att det är något jag vill skriva om. En glad mage behöver gå på toaletten dagligen, kanske flera gånger, och då är det onödigt att gå och hålla på sig bara för att man inte är hemma. Vi har alla behov och det är inget att skämmas för!

Fler kvinnor än män har problem med magen. Många svenskar äter för lite kostfiber, vilket kan ge en upplevelse av trög mage och uppblåsthet. Veteklifiber är en typ av fiber som är bra för magen och matsmältningen. Äter man kostfibrer, kan man hjälpa till att påskynda magen, men man måste också våga gå på toaletten. Därför har Kellogg’s All-Bran startat initiativet #onödigt för att för att kvinnor ska sluta skämmas för sina toalettbesök och få en välfungerande mage, läs mer på Min mage.

Detta är ett inlägg i samarbete med Kellogg´s All bran.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jossan

    Så tragiskt att läsa det. Klart man får ont i magen. Jag var likadan som barn men med diagnosen IBS är jag numera trygg i att uträtta mina behov var som helst. Annars får jag straffas i flera dagar efteråt. Supergilla den kampanjen 😀