Training for Runners i löparkjol – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Training for Runners i löparkjol

Gårdagens träningsoutfit, linne och löparkjol från Craft.
Gårdagens träningsoutfit, linne och löparkjol från Craft.

Training for Runners var galet roligt och jobbigt igår kväll. Känns trist att det är sista veckan som Sats kör klassen, hade gärna fortsatt med den här tisdagsrutinen. Men jag och mina vänner får gå på CrossTraining istället som klasser ersätts med. Blir nog bra det med.

Dagens träningsoutfit var ett snyggt linne från Craft samt deras nya löparkjol som jag fick hemskickad för någon vecka sedan. Ni som läst min blogg ett tag vet ju att jag älskar att träna i kjol – men oftast blir det när jag tränar tennis. Kul med en söt löparkjol med praktisk nyckelficka och bra underbyxor. Hade även på mig en av de bättre sport-behåarna som jag har testat, berättar mer om det i ett senare inlägg i veckan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. AKA

  Snyyggt! Jag har inte vågat än men såhär i konvalesens kan man ju alltid shoppa löpargrejjer i väntan på att själva löpningen ska bli aktuell igen haha!

 2. Jonna

  Hej! Vad kul med “TRF”, önskar sådant fanns här med. Skulle gärna läsa mer om din löpträning inför marathon, hur du springer, långpass, etc. och kanske lite mindre om klädtips och så =) Ett önskemål.

  1. Terese

   Absolut Jonna, problemet är att jag inte har sprungit så mycket än av olika anledningar, därför har jag inte skrivit om det 🙂