The story of my löparsko – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

The story of my löparsko

Mina kära skor har nu kastats ...
Mina kära skor har nu kastats ...

För ett par veckor sedan fick ni skicka in berättelser om era löparskor i en tävling. Igår slängde jag – eller rättare sagt Glenn slängde – mina löparskor som jag har haft ett bra tag och har efter ett antal löparmil fungerat som promenadskor då de är riktigt sköna. Ena sulan har gnisslat länge och det är stora hål på insidan bak i hälen. Dessutom blir strumporna numera blöta så fort det är lite blött på marken. Det har alltså varit dags för skorna att kaseras rätt länge nu, särskilt eftersom jag har gott om andra gympaskor här hemma som väntar på att få ta mina favoriters plats. Men de är inte riktigt lika sköna – än.

Mina favoritskor var de som tog mig runt en mängd löpartävlingar inklusive Stockholm marathon förra året. De har även tagit mig på åtskilliga promenader runt Djurgården när jag var gravid och de har nu gått barnvagnspromenader med mig i en månads tid.

Nu befinner sig dock skorna nere i skräprummet, så det finns ingen annan återvändo än att några nya skor ska få hoppa upp och ta platsen som sköna favoritskor som det går att gå kilometer efter kilometer i utan att få minsta skavsår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.