Springa tillsammans runt Djurgården – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Springa tillsammans runt Djurgården

Idag hade jag och Glenn siktet inställt på ett långpass. Vi vaknade runt sex av pigga barn, åt yoghurt, drack kaffe. På med löparkläderna och puss på barnen som stannade hos min mamma på båten.

Vattnet var stilla och blankt, knappt en vindpust kom trots att vi sprang längst vattnet. Vi sprang i bekvämt tempo med några hinder på vägen av flera träd som fallit ner efter ovädret i förrgår. Det blev ett och ett halvt varv runt Djurgården och min TomTom visade 15 km. Pigg och stark kändes kroppen, men munnen var torr och jag ångrade att jag inte tagit med vätskebältet.

Efter rundan blev det stretch, en massa vatten och bad från båten innan frukost nummer två.

Underbar förmiddag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia

  Hej! Du som springer mycket och i olika skor kanske kan tipsa om några svalare skor att springa i iden här värmen. Mina fötter blir varma och svullna vilket resulterar i skavsår när jag springer i mina asics.. Tack för en inspirerande blogg! Mvh cecilia

  1. teresealven
   teresealven

   Svår fråga. Upplever inte det problemet själv. Men testa någon tunnare sko om du klarar av att springa i tunnare sulor, för ofta är sulan tunnare och svalare skor. Prova i affären. Kolla exempelvis Merrell eller Nike Free.