Run like a girl – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Run like a girl

Jag har varit riktig seg dessa varma dagar, skriver mer om veckans träning imorgon, men idag blev det en tidig löprunda. Kroppen var inte så värst snabb, men jag jobbade med pannbenet. Jag sprang med kompressionsstrumpor och svala kläder och tog mig runt 10 km i Hagaparken. Nice!

Löparoutfit: linne Röhnisch, kjol Craft, strumpor GoCoCo, skor Salming.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yohannas.se

  Hej!! Googlar runt och försöker hitta lite fler mammabloggar som också skriver om träning, motgångar och verkliga livet… här kollar jag runt lite…!! KUL! 🙂

  1. teresealven
   teresealven

   Det får du tolka som du vill. Kolla in Youtube-klippet med samma namn. För mig betyder det att springa starkt och snabbt! Inget annat.

 2. Lilly

  Hej!

  Jag tänkte fråga dig angående det här med löpning och magen som känns orättvis bullig i förhållande till min träning och kost.

  Jag har tränat hela mitt liv. I vinter har jag tränat fokuserat med styrketräning för att försöka tona hela kroppen. Jag känner mig stark i min löpning nu och är inne i ett härligt flow i den träningen vilket jag njuter av. Jag känner mig fin i kroppen och stolt över att få känna mig så.
  Det jag funderar över lite är dock min mage som tycks vara väldigt svår att bli av med och det är den som stör mig mest i min stolthet över mig själv.
  Har blivit snittad i buken tre gånger men ser det inte igentligen som en ursäkt att magen finns kvar då jag känner att där under finns det minsann mycket starka muskler.

  Hur länge ska man hålla på med regelbunden löpning för att fettet ska ge vika från magen, gillar ju resten av min kropp så jag vill ju inte bli mager för att nå detta mål?

  Är det verkligen så att fettet på magen är det sista som försvinner?

  /Lilly

 3. Lotta

  Hej Terese!
  Har mailat dig min adress ang. Vinsten men inte hört något från dig så tänkte att jag skriver här också on det, kanske hamnat i någon spamkorg eller liknande! Spänd av förväntan på min vinst!