Peppande med Nikeplus – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Peppande med Nikeplus

Se din senaste löprunda samt gammal statistik.

Nästan lika roligt som att springa tycker jag det är att komma hem och kolla in min löprunda i datorn. Ofta springer jag med Nike + GPS appen i min mobil, men sista tiden har jag sprungit med Nikes Sportwatch som ni ser på bilden i förra inlägget. Oavsett vilket sätt du använder för att få fram din data, iPhone, iPod, sportwatch eller armband, vill jag tipsa om Nikeplus. Det är peppande att samla kilometrar, vara med i tävlingar med vänner, få tips på hur man kan förändra sin träning efter hur den ser ut just nu och så vidare. Enkelt och smidigt.

Jag kan följa hela min runda, se aktuell hastighet och när jag sprang som snabbast och långsammast,
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  jag har gått med en förkylning i två veckor nu. Har provat med lite lätt träning men det har bara blivit värre. Jag hostar och är tät i näsan, men har ingen feber. När jag inte tränar får jag ångest och mår inte bra. Vad ska jag göra för att bli fisk så fort som möjligt så jag kan sätta mig på spinningcykeln igen? Kram!

  1. Spark i baken

   Hej, ta de lugnt. Uppenbarligen är inte din kropp frisk än, så vila. Ju bättre du är på att våga ta det lugnt desto snabbare kommer du kunna träna igen. Ibland är förkylningar långdragna. Du ska absolut inte få ångest av att inte träna, det är inte sunt. Försök tänk efter varför du får ångest. Tränar du för att det är kul eller fr att du känner att du “måste”. Om du får ångest tycker jag du ska dra ner lite på din träning. Nu vet jag inte hur mkt du tränar vanligtvis, men se till att vila ett par dagar i veckan. Kanske kan du även prata med någon kurator eller liknande. Lycka till.

 2. Elin

  Kanske du kan dra igång en Nike+ tävling/utmaning med flest kilometer under November för alla Spark i baken läsare? Få oss att motivera till den där kvällspromenaden även fast man tycker det är lite för kallt?
  Vart med i nike runnings utmaning i oktober och det har fått mig att ta fler promenader i alla fall 🙂