Jag vill ha mer! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Jag vill ha mer!

Jag är fortfarande alldeles lycklig i kroppen efter löprundan igår. Har lite träningsvärkkänningar i sneda magmusklerna och i vader men annars är kroppen pigg. Idag blir det en promenad med Tilde. Längtar efter nästa löprunda, men jag får allt se till att vänta någon dag till. Den som väntar på något gott …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Hej, det later härligt….Här i Schweiz har vi chans att varen kommer tidigare sa första och andra…..löprundan I varsolen har redan gjorts…härligt! Glad Pask! Lena

 2. Tessan

  Underbar känsla det där! Jag längtar så efter min första löprunda efter graviditet & förlossning. Jag undrar lite när du tycker att man kan börja springa igen lite lagom? Min son blir 3 månader nu i början på april & jag är lite osäker på när man kan börja, läser olika överallt.. Allt från 2-6 månader efter förlossning.

 3. Veronika

  Fin du är i dina löpakläder! Härligt att du trivs & känner dig glad med löpningen! Jag tycker oxå att löpning är glädjepåfyllning!
  Glad påsk!
  Kram kram

 4. Sofia - ett bättre du

  Vilken härlig känsla det måste vara att vara igång med löpningen igen! Kan riktigt förstå känslan efter första passet på länge! Underbart… längtar också efter att återigen kunna dra på mig löparskorna. Ha en bra påsk!