Enkelt att springa – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Enkelt att springa

Löparredo!
Löparredo!

Egentligen tänkte jag ha mitt röda Craft-linne på julafton, men eftersom det blev golf då och ingen löpning hade jag på mig linnet idag istället.

Jag är glad över att få så mycket tid för min löpträning här nere. När jag är hemma konkurrerar den med spinning och tennis. Men här är det enklast att löpa. Det är bara att dra på sig bra löparplagg på morgonen eller i solnedgången, åka de 31 våningarna ner och springa längst med stranden med sparade sommarpratare i öronen. Även om det nästan är lika enkelt hemma känns det inte alltid så. Ibland gäller det att komma ihåg hur underbart skönt det väl är när andra andningen har satt igång – samt känslan efteråt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Det låter helt underbart att kunna springa längs med stranden i soluppgång/solnedgång! Förstår att det är mycket enklare att ta sig ut än hemma, särskillt så här års när det är kallt, halt och snö… Hoppas att ni får en härlig nyårshelg i värmen!

  2. Jojohanna

    Å så behöver man inte bylta på sig tre lager underställ, vantar, mössa, och broddar när man springer längs stranden… Fast det har ju sin charm det med. Gott Nytt År!