Spark i baken

Årets första löparrunda!

Jag hade planerat att börja springa i april. Men det är nästan april … och med plusgrader ute, sol och en massa springlust i benen fick det bli årets premiärtur idag. Perfekt att komma ut i friska luften och få egentid efter en dag med vabbning.

Kroppen kändes oväntat stark. Jag tog det lugnt och höll tillbaka lite. Lyssnade på årets låtar från Melodifestivalen och det blev rätt bra intervaller. Sprang en låt (3 min), gick lite och sprang nästa låt igen. Jag var ute i drygt en halvtimme och kände lust efter nästa löprunda redan när jag kom hem – precis som jag tycker det ska vara i början när man inte har sprungit på ett tag. Då vill jag längta till nästa träning, inte vara helt slutkörd. Och jag hoppas på en till springtur under påskhelgen. Glädje och endorfiner!

Dagens träningsoutfit: jacka Craft, tights Röhnisch, kompressionsstrumpor GoCoCo, skor Nike. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anneli Ek

  Härligt med en bra första löptur ute. Tog min första löptur ute på påskafton i Branäs o den var riktigt tung. Men men det är bara på’t igen:)

 2. Nina

  Hej!

  Jag ville bara tipsa om en blogg där det varje dag kommer upp ny frukost-inspiration! morning.blogg.se heter den, och det finns mycket bra recept och som sagt, inspiration, speciellt passande också för folk som tränar och behöver bra frukostar.

  Kram 🙂

  1. Spark i baken

   Helst Djurgården, men det är rätt långt dit, så oftast springer jag i Hagaparken eller inne i stan.