45 minuter löparglädje – Spark i baken

Spark i baken

45 minuter löparglädje

Redo för löpning!

Jag skriver detta inlägg full av löparendorfiner. Åh vad jag älskar att det är vår och att snön, isen och slasken är borta från Hagaparken. Nu kunde jag njuta av 45 härliga löparminuter på grusvägar längst med vatten och mellan skogens träd utan att hoppa mellan vattenpölar och ta det lugnt på isfläckar.

Då det var ett tag sedan jag sprang i Sverige var jag lite osäker på mitt klädval. Hur mycket kläder var lagom? Till slut blev det sport-bh, en tunn långärmad tröja från Icebreaker och vinterns löparjacka från Nike. På benen löpartights från Casall och compressionsstrumpor från GoCoCo. Jag tog inte några vantar eller någon mössa. Hade hörlurar som värmde öronen och försåg mig med Melodifestivalens alla hits när jag sprang och händerna värmdes tillräckligt av jackan som har tumhål. Det blåste en del och det var kyligt till en början, men när jag väl fått upp värmen var det behagligt utan att bli för varmt. Jag valde tillräckligt med kläder för dagens runda.

Värmande hörlurar och sköna strumpor.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Önskar ett inlägg om vilka löparskor man ska köpa. Jag behöver nya, har ett par jättegamla, som jag inte tror det är bra att springa i längre. Det bästa är såklart att få hjälp med skorna i butik, men jag skulle gärna få lite info innan. T.ex. vilka av Nikeskorna som är ”bäst”. Tack för en bra blogg!