Torsk med äggsås – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Torsk med äggsås

torsk1

Till middag igår gjorde jag en av mina fiskfavoriter, torsk med ägg- och persiljesås. Hur gott som helst. Jag kokade potatis, ångade broccoli (“det är min favorit” sa Charles och åt många små buketter), tillagade torsk med en klick smör, salt och peppar i ugnen samt svängde ihop en vit sås med kokt ägg och persilja (vanligt grundrecept med smör, vetemjöl och mjölk).

Oftast är det lax som vi äter i fiskväg här hemma, men det är gott med variation, och det här är en favorit som jag alltid har tyckt om men väldigt sällan gör. Får bli ändring på det … Har du något bra fiskrecept som du gillar att laga hemma?

torsk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Gott! I princip exakt det där äts här hemma ibland också. Kan verkligen tipsa om att ha i en skvätt vitt vin som får koka med i såsen. Blir lite extra lyxigt och väldigt gott!

  2. anna

    Hacka och Fräs scalottenlök. Tillsätt fiskbuljong och 3 dl grädde. Koka upp. Tillsätt lax skuret i kuber. Låt småkoka medan du kokar vanliga makaroner, Max 10 min. Tillsätt citronsaft och rivet citronskal och rör ner några rejäla nävar bladspenat. Snabbmat. Gott för både barn och vuxna.