ProViva50 och grön träning – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

ProViva50 och grön träning

Denna vecka lanserar ProViva som jag är ambassadör för sin nya dryck utan tillsatt socker. Produkten ProViva50 innehåller bara naturligt fruktsocker och extrakt från växten stevia som har blivit väldigt populärt senaste tiden. Precis som ProVivas andra produkter finns det probiotiska bakterier i produkten. Ett glas på 2 dl innehåller 10 miljarder levande bakterier med vetenskaplig dokumenterad effekt på magen.

Imorse blev det således ett glas med smak apelsin-mango som fick förhöja min “innan träning”-frukost. Gott!

Den efterföljande träningen gick i gröna toner. Hittade en gammal tröja från Midnattsloppet 2009 i garderoben som matchade de gröna naglarna (lack från Lumene) jag målade igår kväll och min vattenflaska. Jag kan ju inte alltid vara rosa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolin

    Hej
    Du skriver ibland om det här med “före”- och “efter”-tränings frukost. Hur brukar du lägga upp det? Hur mycket bör man äta innan träningen och hur nära inpå? Jag vill gärna hinna träna på morgonen innan jobbet men är lite osäker på hur jag ska lägga upp det med maten för att det ska bli så bra som möjligt för kroppen.

    1. Spark i baken

      För mig funkar det att äta en skål yoghurt/kesella med müsli innan träning, ca 1 h innan. Sedan äter jag smörgåsar, ibland ägg och kaffe efteråt. Har man svårt att äta tidigt (tror jag har vant kroppen vid det så för mig funkar det bra) rekommenderar jag ändå något litet – en banan, kanske ett glas mjölk. Något som är enkelt att få ner.