Morgonlemonad – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Morgonlemonad

God juice på Juiceverket.

Det är mycket aktivitet som väntar i helgen med Super Saturday, Tjejmilen och RUFFIE-träning. Därför gör jag mitt bästa för att hålla mig frisk. Jag har avbokat min träningsdejt ikväll och har gått förbi Juiceverket och beställt deras Morgonlemonad med apelsin, morot och mycket ingefära.

För att jag inte ska ruinera mig på juiceköp ska Glenn idag handla hem frukt, grönsaker och ingefära och så ska vi pressa egen juice i vår juicemaster. Supergott och enkelt. Det enda som är jobbigt är att diska apparaten – men i vår nya lägenhet som vi bor i nu har vi diskmaskin, så nu finns inga ursäkter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulrika

  Hur lyckas du få ihop både supersaturday å tjejmilen? Jag försökte men lyckades inte. 🙁 Så nu får det bli Tjejmilen!

 2. Ulrika

  Hur lyckas du få ihop både supersaturday å tjejmilen? Jag försökte men lyckades inte. 🙁 Så nu får det bli Tjejmilen! Ses där?!

  1. Spark i baken

   Det är långt ifrån optimalt, men jag kommer vara på Super Saturday på förmiddagen och träna lugnt. Sedan hade jag tänkt springa. Nu är jag dock förkyld så jag får ändra helgens planer 🙁

 3. Emilia

  Juicemaster låter som något för mig! En mixer ligger också på listan, eftersom min av ngn konstig anledning gick sönder i somras 🙁

  Jag har också haft känningar i halsen, vilket känns jättetrist nu när jag vill träna inför Topploppet. Men imorgon ska jag ge löpningen en chans, om än något lugnare.

  Hoppas att du håller dig frisk!!

  Emilia