Spark i baken

Matig macka

Matig frukostmacka.
Matig frukostmacka.

I kväll bär det av mot Thailand. Därför blir det en intensiv dag för att hinna med det sista. Det mesta är nedpackat, men en del återstår. Dessutom vill jag hinna med en löprunda och en lång stund i duschen inklusive målning av naglar, epilering av oönskat hår.

För att orka med allting började jag dagen med en matig macka. På rågstyrkebröd la jag kalkon, keso, groddar och avokado. Sedan toppade jag med lite örtsalt. Hur gott, mättande och nyttigt som helst. Fibrer och kolhydrater (bröd), protein (kalkon och keso), bra fett (avokado) och vitaminer och mineraler (groddar).

Nu får maten sjunka undan lite medan jag jobbar vid datorn innan löprundan. Sista i år med snö under fötterna. Nästa gång blir det sand och varm asfalt!

(Pssst. På tal om bröd – inne på ToppHälsa kan du idag vinna en bok om surdegsbröd.)

Underställströjan är redan på.
Underställströjan är redan på.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa Uppsala

    Jag har också testat rågstyrka-brödet. Gillade det verkligen. Hade keso, kalkon, bladspenat o röd paprika på.

    Ha nu en underbar resa till Thailand med familjen!
    Skönt att köra att sista löppass innan avfärd med lång flygning. själv slog jag nytt rekord på 5 km löpband igår! skön känsla.

    Kramkram

  2. Emma

    Åhhh, vad avis jag är på er som beger er mot varmare breddgrader 🙂 Hoppas ni får er kanon semester och en fin jul & nyår!!

    Kram Em.