En syrlig Apple Fuzz – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

En syrlig Apple Fuzz

Snygg och sur Apple Fuzz.

Tack för grattis-kommentarer – och för tips på förkylningskurer. Som sagt, jag känner mig inte sjuk, men det är bättre att ta det säkra före det osäkra. Jag spritar mina händer titt och tätt och nu på förmiddagen tog jag och Charles en promenad runt kvarteret till Juiceverket där jag på rekommendation av killen bakom disken tog en Apple Fuzz för att mota bort alla sjukdomar. Äpple, hallon, något mer som jag har glömt vad det var … en massa ingefära och en extra shot av ginseng. Den var sur, men kändes välgörande och precis vad min kropp ville ha.

Juiceverket är för övrigt också nominerad i Finest Awards. Rösta gärna på dem samtidigt som du röstar på Årets bästa träningsblogg. Kul med en alkoholfri, god och nyttig kandidat i kategorin Årets bar.

Bästa baren i stan.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Rosén

    Tjena! 🙂 Jag tycker verkligen din blogg är inspirerande och super bra. Skulle bara säga att jag mer än gärna tar del av fler träningstips angående löpning och även träningsmusik, det vore suveränt. Kram!

    1. Spark i baken

      Absolut, mer löpning kommer. Har inte hunnit springa senaste veckorna då annan träning har prioriterats. Men det kommer mer tips i samband med att jag börjar springa igen. Och träningsmusik kommer det tips om efter helgen 🙂