Den söta doften lockade mig – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Den söta doften lockade mig

God apelsinjuice.

När jag kom in på caféet där jag brukar jobba ibland på förmiddagarna doftade det riktigt ordentligt av apelsin då de precis höll på att pressa juice för fullt. Jag kunde inte motstå, så idag bytte jag mitt vanliga kaffe mot en färskpressad juice. Och jag blev inte besviken. Drycken är lika söt och god som den doftade. Mums för denna start!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. felicia

  åå så gott de såg ut.. lockar verkligen med nnågra isbitar.. fast kanske inte en dag som denna (sipprar vidare på en varm kopp kaffe)

 2. Ann

  Hej Terese. (vi har samma efternamn men jag har ett f i mitt, by the way ;)) I alla fall så brukar jag läsa din blogg då jag gillar träningsbloggar och din har bra sunda tips. Jag har provat lchf nu i en vecka och känner att visst, magen mår jättebra men orken tryter. Jag orkar inte ta i allt när jag tränar. Det var egentligen min make som har några kilo han ville minska på och gav detta en chans tack vare det nya tv-programmet på trean om du har sett. I alla fall så är det ingen av oss som i alla fall klarar att äta den mängden fett och nu vill jag försiktigt byta till kolhydrater men då vill jag ju äta de allra bästa och nyttigaste. Har du några tips på det?

  Kram

 3. Julia

  Haha, läste början av inlägget och tänkte “Va? Jobbar hon på café ibland? HUR har jag missat det här?”. Sedan förstod jag förstås vad du menade 🙂