Bara bär – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Bara bär

Härliga bär!
Härliga bär!

En av de bästa sakerna med sommaren är alla fina bär som finns till försäljning. Idag kunde jag här hemma välja jordgubbar och blåbär till min fil.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmy

  Hej Terese! Tack för en underbar blogg! Jo, du skrev ju att för ett tag sen mest, kände för att äta “frukostmat” så jag tänkte bara tipsa om min favorit lunch. Som är kräm med mjölk (min favorit är kiviks päron kräm) den är super god! Lycka till med er ny lilla familjemedlem när han nu tittar ut! 😉

 2. Lovisa

  Tur att du sa det, jag är inte heller så förtjust men tänkte att det var det folk tyckte var “charmen”, lite “kontinentalt” sådär (huuu). Men skulle jag ha vägarna förbi Spånga (man vet ju aldrig) eller annat förortstorg får jag väl hålla utkik helt enkelt (och tipsa om jag hör om något närmre stan) =)

 3. Lovisa

  Guken tur* att du morgonskriver så att det är det första man ser när man går in för att uppdatera sig om läget (det första jag gör när jag kommer till jobbet, innan jag sätter igång), så man vet att inget hänt under natten i alla fall =) Bären ser underbara ut, har du några bra försäljningsställen i Sthlm att tipsa om? Hötorget? Ha en fin dag och hoppas allt går bra med bebisen!

  *gävlemål för “Gud vilken tur”

  1. Terese

   Jag gillar inte riktigt Hötorget eftersom försäljarna där är så på hela tiden. Jag vill gå runt och kika själv och sedan välja i lugn och ro. Eftersom jag hälsar på mina föräldrar en hel del som bor i Spånga handlar jag på torget där. Där kan man gå och plocka i lugn och ro med en shoppingkorg. Perfekt! Hade dock gärna haft ett bra ställe närmre vår lägenhet.