Spark i baken

Lucka 21 Vinn hälsosamma böcker

julkalender21

I dagens lucka finns tre böcker från Norstedts; Superlicious, Not that kind of girl och Sött utan socker.  Jag utser tre vinnare som vinner en bok vardera.

Med sylvass och slagfärdig pricksäkerhet levererar Lena Dunham, kvinnan bakom den hyllade teveserien Girls, sina underhållande och underfundiga betraktelser från uppväxtens frontlinjer. Hennes nya bok Not that kind of girl är en humoristisk, klok och uppriktig samling personliga berättelser som träffar rakt i hjärtat.

Sött utan vitt socker bjuder på sötsaker för alla smaker och begär – klassiker som kladdkaka och muffins, raw-bakverk, smoothies, energibars och glassar. De sötas med kokossocker, lönnsirap, björksocker, honung eller agavesirap och innehåller ofta frön, nötter, frukter och bär. Många av recepten är dessutom gluten-, laktos- eller äggfria.

Efter framgångarna med tränings- och hälsoboken Bodylicious kommer nu Sofi Fahrman och Julia Fors med en helt ny hälsobok i samma peppande anda. Den här gången frågade de sina läsare vad de tyckte bäst om med Bodylicious och vad de skulle vilja se mer av i en ny bok. Resultatet blev en ny ännu fylligare och mer inspirerande bok – Superlicious.

Tävlingsreglerna och mer information om julkalendern hittar du här.

I samarbete med Norstedts.

För att tävla, skriv en kommentar till detta inlägg.
Svara på frågan: I vilken stad utspelar sig större delen av serien Girls?
Motivera varför DU vill vinna – och vilken av böckerna du helst vill ha.

(Obs, var noga när du skriver din mejladress, det är via den jag kontaktar vinnaren.)

Lycka till!

21_bocker_norstedts

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tanja

  Svar: New York!
  Har nyligen börjat leva mer hälsosamt och skulle väldigt gärna vilja vinna boken Sött utan vitt socker. Vill kunna få inspiration och nyttiga recept på godsaker att laga till hela familjen.

 2. Ingela

  New York
  Jag skull väldigt gärna vilja vinna Superlicious. Träning har blivit en livsstil och ett stort intresse. Jag letar ständigt nya utmaningar. Det skulle vara super kul med ny inspiration och utmaning när det nya året börjar.

 3. Hanna

  New York!

  Jag vill vinna Dunhams bok för att jag är nyfiken på vad hon har att säga i skriven form. Dessutom skulle jag behöva en bok för mina långa tågresor från norr till söder.

 4. tess

  Svaret är i underbara New York!
  Helst vill jag vinna ”sött utan vitt socker” Jag tränar mycket, min bov ligger i sockerberoendet som jag måste bli av med. Jag fattar bara inte hur! Tänker att detta kanske är lösningen?

 5. Katarina

  Svar:New york
  Så roligt dessa tre böcker, och då menar jag verkligen ALLA tre var slutsålda de ggr jag skulle ha dem. Hoppas på vinst nurå!

 6. Eva

  Svaret är: New york

  Jag skulle gärna vinna boken Superlicious då jag behöver en nystart. Den mörka hösten har satt sina spår så nu behöver hela min familj en ny fräsch start på år 2015!

 7. Karin

  Svar: New York
  Stora delar av december har bestått av hosta och förkylningar, så jag har inte kunnat träna på flera veckor. Jag längtar och hoppas att kunna komma igång igen efter jul. Boken Superlicious skulle kunna bli en bra och inspirerande bok att läsa under jul för att kunna ge järnet inför 2015

 8. Wilma

  Jag är med!
  Svart är New York!
  Jag skulle vilja vinna ”Sött utan socker” eftersom den hade passat perfekt i vår lilla diabetesfamilj då vi alla älskar sötsaker men har en lite diabetiker till familjemedlem som aldrig får vara med och ta del av våra fikastunder. Med denna bok hade vi kunnat baka fika för hela familjen!

 9. Anna L

  Svar New York
  Önskar: Sött utan socker, den ska jag ge till min mamma som fortfarande kämpar och tror att det måste vara socker, och mjöl i mat. Hon tror att jag är en utomjording och jag är mycket, mycket tacksam att det finns kokböcker som propgagerar samma ”lära” som jag.
  Det är inte mig det är fel på utan alla andra som vill ge sina kära socker. Och det har hon svårt att förstå och hoppas att boken blir en ögonöppnare och en aha upplevelse.

 10. Jenny

  New york

  Jag skulle gärna vinna boken Superlicious. Har kört med pt sen i höstas och nu är jag ledig till början februari då jag byter jobb. Skulle gärna hålla inspirationen och motivationen igång med den bok!

 11. Linnéa Green

  New York

  Har precis gjort en blodanalys och fått reda på att jag är intolerant mot bla. Gluten, havre, majs, mjölkprotein m.m och blev så glad när jag såg dessa böcker! Skulle vara perfekt för mig att få tillgång till flera nyttiga recept i sött utan socker!

 12. Sara.C

  Rätt svar: New York (min favoritstad efter sthlm!)
  Jag har precis blivit gravid och vill fortsätta hålla jämn balans gällande träning och mat, med boken Superlicious kanske jag kan få en del hjälp med detta. Vem tackar nej till att få en superlicious graviditet och bli inspirerad! Ny energi och bra balans, ja tack!

 13. Joanna

  Rätt svar är New York!

  Jag vill jättegärna vinna ”Not that kind of Girl”. Den verkar intressant och lite småhärlig. Perfekt bok att sitta och läsa på tåget på väg till och från jobbet som jag ska återgå till nu i januari efter 8 månaders mammaledighet. Nu är det sambons tur att vara föräldraledig i 8 månader.

 14. hanna lundqvist

  Girls utspelar sig i new york!
  Jag vill gärna vinna lenas bok, hon är en sånn intressant person eller sött utan socker! Baka kan man aldrig får nog av! 😉

 15. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar! Svaret är New York. 🙂
  Jag skulle vilja ha boken ”Not that kind of girl” om jag vann. Jag blev nyligen tipsad om just den boken av en vän som tänkte att jag skulle gilla den, så vore verkligen kul att läsa den! Utifrån beskrivningen av boken kan jag ju säga att det verkligen låter som en bok jag skulle gilla. Har redan börjat läsa din bok och den är nog snart utläst, så skulle behöva ytterligare en riktigt bra bok att läsa nu under lovet! 🙂
  Ha det så bra!

 16. Mattias

  New York.
  Sött utan vitt socker. Har en dotter på 2.5 år och der vore kul att kunna baka tillsammans med henne utan att vräka i henne eller mig allt för mycket socker. Finns ju så många andra mer näringsrika kolhydrater som man kan äta istället.

 17. Ottilia

  Jag skulle vilja vinna Superlicious, bara för att jag just nu kollar upp allt via mobilen, vilket inte alltid funkar så bra… Så en bok med massa recept och inspiration vore perfekt! Girls utspelar sig i New York 😉

 18. maria

  Drömstaden New York! Jag vill vinna Superlicious för att det är så jag känner mig just nu! Genom träning i kombination med cellgifter kunde jag igår minska min dos medicin jag tar för min reumatism. Årets julklapp! ✌️

 19. Sofie

  Svar: New York
  Jag älskar böcker. Jag vill vinna pga att jag tänker ta denna jul till att återhämta mig och må bra.

 20. Anna-Lena

  Girls utspelar sig i New York.
  Jag skulle bli lika glad för vilken som, men måste jag välja blir det Superlicious.

 21. Karin A

  New York!
  Jag vill vinna ”Sött utan socker” eftersom jag under 2014 fick ett nytt intresse; bakning. Superspännande att laborera i köket 🙂

 22. Sofia

  New york
  Söta sockriga Sofia saknar söta snälla sötsaker som skapar sockerbalans.

  Sött utan socker om jag vinner tack

 23. Johanna

  Svar: New York

  Jag önskar mig Superlicious då min dotter precis blivit 8 månader och jag känner att det är dags att börja fokusera på mig själv och min träning igen. Känner mig laddad men tror jag behöver en sista ”spark i baken” för att komma igång. Förhoppningsvis kan Julia och Sofi ge mig den inspiration jag behöver 🙂