Spark i baken

Lucka 20 Vinn underställ från Ullmax + rabattkod till alla!

julkalender20

I dagens lucka finns ett underställ i meruinoull för vuxna från Ullmax. Understället Merino Super Soft värmer även i fuktigt tillstånd, transporterar bort fukt från huden, är naturligt antibakteriell, kliar inte och har platta sömmar. Bra för den som vill hålla sig varm men inte svettig i skidspåret.

OBS! Förutom att vinna ett underställ kan du IDAG göra ett grymt klipp. Genom att ange kod: SIB i Ullmax webbshop får du 100 kr rabatt på alla merinoset för vuxna. Du betalar alltså 499 istället för 599 kr. Bra julklapp till dig själv inför skidsemestern?!

Tävlingsreglerna och mer information om julkalendern hittar du här.

I samarbete med Ullmax.

För att tävla, skriv en kommentar till detta inlägg.
Svara på frågan: Vilken aktivitet skulle du vilja utföra med understället på dig?
Motivera varför DU vill vinna.

(Obs, var noga när du skriver din mejladress, det är via den jag kontaktar vinnaren.)

Lycka till!

20_ullmax

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla Sjö

  Springa och promenera med barnvagn. Jag sätter aldrig mig själv och mina behov först. Äger ett underställ som sitter tokigt så skulle verkligen behöva ett bättre 🙂

 2. Lotta

  Åh, det finns så mycket jag skulle vilja göra i ett sådant underställ, men framför allt längtar jag otroligt mycket efter att få ge mig ut och åka på min bräda som jag inte haft tid/råd med de två senaste vintrarna. Saknar det så mycket.

  Jag vill vinna eftersom man som brädåkare växlar mellan att bli varm och svettig när man åker och kall (mer än när man åker slalom) när man måste sätta sig i snön för att spänna på sig brädan efter att ha åkt lift och ett bra underställ är superviktigt då.

 3. Britt Thormeyer

  Det jag älskar mest ut å gå i naturen,i bland flera timmar.pulka med barnbarnen är ju inte fel heller.har bara läst om underställen,så nu hoppas jag på tur.

 4. Maria

  Jag har köpt nya vinterlöpskor med dubbar på så att jag ska kunna förlänga löpsäsongen. Där med kläder har jag dock inte tänkt lika långt, så ett underställ vore perfekt för mig som beskrivs av mina kompisar som den mest frusna personen som finns!

 5. Madeleine

  Jag skulle använda det till alla utomhus aktiviteter. När jag åker längd, slalom, pulka och när jag är ute med barnen på skolan som jag jobbar på. Jag önskar mig detta underställ, för jag är otroligt frusen av mig och tror att det är bra för mig!

 6. Mia

  Jag tänker mig utelek, skidor, snögubbar, snölyktor och pulkabacke med barnen – då behöver man varma, sköna kläder även om man är vuxen!

 7. Johanna

  Hej! Morgonpromenader i ett fruset landskap, cykling, löpning, längdskidor, t.o.m yoga, alla aktiviteter ovan görs bäst och skönast i underställ 🙂 Min motivation för vinst: Jag cyklar till jobbet året runt så ett nytt underställ hade gjort denna cykeltur än mer angenäm. 🙂

 8. Johanna

  Jag vill använda understället hela tiden hela vintern. Jag jobbar ute, jag tränar ute och jag älskar att ge mig ut i skog och mark för att grilla och ha det trevligt oavsett årstid och (nästan) oavsett väder. Jag behöver helt enkelt ett bra underställ för att kunna utföra allt detta på ett behagligt och glatt sätt.

 9. Cecilia

  Efter en lång, mörk och tung höst så längtar jag mer än någonsin efter en riktigt kall och lång vinter med mycket snö så jag kan få göra det jag älskar mest av allt: åka längdskidor! Det finns få saker som gör mig så lycklig och harmonisk som längdskidåkning, och med ett underställ från Ullmax kommer jag garanterat bli ännu lyckligare i skidspåret! 🙂

 10. tess

  ååå det kanske äntligen är svaret på mitt problem att jag inte kan springa året runt. Jag fixar inte rejäl kyla på benen. Detta kanske är svaret! Så mitt svar är löpning. Äntligen 🙂

 11. Lina

  Jag skulle använda det till slalomåkning och vinterpromenader. Då vi är ett gäng studenter som åker iväg till Åre i mars hade det varit kul att ha ett varm,bra och snyggt underställ att använda istället för att gå runt i mina gamla slitna. Har använt underställ från Ullmax tidigare och det är de bästa jag haft så ett nytt hade varit en perfekt julklapp.
  God Jul!!!

 12. Malin Ekström

  Jag skulle använda understället till min vinterutbildning i vår, vi ska gå på tur, åka alpint samt längdskidor under två veckor. Så om jag vann skulle det få följa med mig upp till fjällen.

 13. Joanna

  Jag skulle använda det för utelek med barnen. Snöänglar. Pulsa i snön (som inte kommit än). Leka i lekparken. Dricka varmchoklad och grilla korv. Åka spark. Pulka. Snowracer. Ett aktivt familjeliv helt enkelt!

 14. Tina

  En kall vinterdag när vi kör långpass med löpgruppen! Hade ju varit så skoj om att kunna få skryta om att jag faktiskt har det understället som bara är bäst!

 15. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar! Om jag vann skulle jag använda detta underställ under mina joggingrundor. Det verkar ju som att det faktiskt kommer bli kallt snart och då är det ju ett måste med ett riktigt bra underställ! Nu för tiden springer jag med ett par vanliga, ganska tunna träningsleggings. Det är funkat bra men nu märker jag att det börjar bli lite väl kallt så vore toppen med detta snygga underställ!
  Ha det så bra!

 16. Jessica B

  En lång morgontur på längdskidor med den låga solen i ögonen. Perfekt start på en arbetsdag och något som kan locka mig ur sängen under den här mörka årstiden. Utrustningen står redo i garderoben. Nu saknas bara snö – och varma kläder 🙂

 17. Sofie

  Svar: löpning på vintern.
  Löpning är för mig en träningsform jag får hålla mig till när vädret inte är för kallt. Jag har nämligen inga varma träningskläder. I detta underställ hade jag kunnat löpträna även på vintern 🙂

 18. Emmie

  Jag skulle använda understället till både vinterlöpning, längdskidåkning och slalomåkning. Jag tycker om att utöva många olika sporter och därför är det viktigt för mig att kläderna har många användningsområden, så man inte behöver ha en hel uppsättning utrustning för varje aktivitet.
  Eftersom jag tycker om att idrotta väldigt mycket skulle understället göra så att jag kan åka fler åk i slalombacken innan jag måste värma mig. Då jag hört att Merinoullstället är fantastiskt bra på att transportera bort svetten från kroppen så man undviker att bli kall och istället kan åka så många härliga åk man vill utan att behöva avbryta för att man fryser.
  Eftersom jag är student har jag inte haft möjligheten att investera i ett merinoullställ, så jag håller tummarna för att jag nu kanske får möjlighet att få ett eget underställ att svettas ordentligt i.
  Trevlig helg!
  Emmie

 19. Ida

  Önskar jag fick använda detta varma underställ när jag fem dagar i veckan är på isen och tränar mina underbara killar och tjejer i konståkning