Spark i baken

Lucka 18 Vinn en hel polisstation!

julkalender18

I dagens lucka finns en tuff polisstation från LEGO. En rolig byggsats för flickor och pojkar som gillar att leka tjuv och polis, låsa in bovar och hålla koll på alla dockor, björnar och andra leksaker i sitt rum.

Tävlingsreglerna och mer information om julkalendern hittar du här. 

I samarbete med LEGO.

För att tävla, skriv en kommentar till detta inlägg.
Svara på frågan: I vilket land ligger Legoland?
Motivera varför DU vill vinna.

(Obs, var noga när du skriver din mejladress, det är via den jag kontaktar vinnaren.)

Lycka till!

18_lego

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Fråga 1: Danmark
  Motivering: Åh vad glad jag blev när jag såg att du har med Legos polisstation i adventskalendern! Vad kan passa bättre i min sons rum än Legos polisstation! På dagarna kan han leka polis och tjuv och på nätterna vakar poliserna så det inte kommer in några tjuvar, spöken eller troll i Albins rum. Polisstationen finns med på Albins önskelista till tomten och vore det inte fantastiskt om jag kunde vinna en åt honom?!

 2. Mamma till fyra pojkar

  – Danmark
  – Alltså vilka priser du har! Helt otroligt!
  Hade så gärna gett den här till min pojke som fyllt 9 år precis. Tycker det är så kul att barnen leker med ”vanliga leksaker o inte sitter bredvid datorn hela dagarna. Vill därför satsa lite extra o ge lite extra , ngt annat än spel. =)

 3. Malin Frykberg

  Legoland ligger i Danmark
  Tänk att få vinna precis en just sådan polis station som min mellan grabb önskar sig vore fantastiskt. Han har varje kväll sedan de skickat ut leksaks katalogen läst den som kvällslektyr efter vår sago boken. Kryssat för å önskat såååå att Tomten kommer med den. Tänk att få då trots allt kunna överraska med en sådan jättelåda med lego. Då har han att göra ett tag medan lille bror får leka med tågbanan själv å storebror får behålla sitt fräcka lego för dig själv.

 4. Annika

  I Danmark!
  Jag skulle vilja vinna denna till min son Elvin och få se tindrande ögon på julafton om detta toppenpaket låg under granen.

 5. Joanna nordlander

  Legoland ligger i Danmark.

  Jag lekte alltid med lego som liten tjej och jag försöker nu att inspirera vår 3,5 åriga tjej till det. Och jag tycker inte lego ska genusifieras med rosa lego – utan jag skulle med glädje vinna detta sätt så vi kan leka tjuv och polis. Lego är ett perfekt sätt att aktivera sig mörka vinterkvällar istället för att bli fast framför en skärm!

 6. Sanna

  Svar: Danmark

  Wow, vilket fantastiskt pris! Det här lyxiga priset skulle jag helt klart vilja överraska min 8 åriga lillebror Kalle med. Han skulle älska att få leka loss med detta då han drömmer om att bli polis när han blir stor. Självklart skulle nog dottern få vara med och leka på ett hörn även hon, och hon skulle älska det minst lika mycket som han.

  Kram Sanna

 7. Sofia Frisk

  1) Legoland
  2) Har 3 småttingar hemma varav dem minsta är tvillingar på snart 2år. Det vore underbart att få kunna ge dem en polisstation. Oj vad den skulle uppskattas av alla tre.

 8. Malin L

  1. Danmark (det finns även ett Legoland i Malaysia)
  2. Önskelistan till tomten var enkel att skriva för 6-åringen då han bara önskar sig en sak: Lego. Han älskar lego city, men har ingen polisstation så denna vinst skulle verkligen förgylla hans jul.

 9. Elin

  Danmark! Jag har en liten kille som skulle älska en polisstation. Han ska bli polis när han blir stor säger han stolt (3,5 år).

 10. Anna

  1. Legoland
  2. Vem vill inte vinna lego?! Världens bästa leksak ju och rolig sysselsättning också för vuxna. Vill gärna få bygga ihop en polisstation tillsammans med äldsta barnet. Så mysigt att sitta på mattan i barnrummet med mysbelysning och bygga lego.

 11. Hannahh

  Legoland ligger i Danmark.

  Jag vill vinna polisstationen så att jag kan ge den i julklapp till min legotokige man! Han älskar Lego och sitter redan nu långa stunder med vår lille son och bygger med Duplo fast jag vet att helst vill han ha sin egen stora byggsats. Det hade gjort honom väldigt lycklig. Hoppas på tur här!

 12. Joanna

  Legoland ligger först och främst i Danmark =)

  Jag hoppas vinna detta till min lilla pojk så att vi kan bygga tillsammans. Byggde alltid lego med min lillebror när jag var liten, älskade det! Så himla praktiskt också att han alltid önskade sig lego (som jag ändå fick leka med) så kunde jag önska mig sånt som jag ville ha =)

 13. Marie

  Legoland ligger i Danmark o dit ska vi åka nästa sommar! Jag vill vinna detta för att mina pojkar älskar att leka med lego och passande nog så har min 3-åring den senaste månaden förkunnat att när han blir stor ska han köra polisbil.

 14. Anna-Lena

  I Danmark, men även USA, UK, Tyskland och Malaysia.

  Sonen har fått ärva mitt 80-tals rymd-och riddarlego så det hade varit roligt att uppdatera med lite nyare variant till honom.

 15. Anna Cedersten

  Legoland hittas i Danmark.
  Lego en perfekt aktivitet för mig som förälder att leka med min 4 åriga son som omväxling till fysisk aktivitet som vi oftast hamnar i och en möjlighet för storebror att få egentid med oss föräldrar i från lillasyster.

 16. Anna

  I Danmark!
  Hade varit perfekt att vinna denna då min sambo (som så många andra verkar det som) är lego-tokig och hade blivit superglad om han hade kunnat få bygga denna tillsammans med våra tvillingar.

 17. Lotta Larsdotter

  Legoland ligger i Danmark. Jag skulle vilja vinna detta i julklapp åt min dotters enda kusin som också är min gudson! Denna 3,5-åring skulle älska att få en hel polisstation att leka med!

 18. Sofie

  Hej!
  Eftersom frågan är ställd i singular antar jag att svaret är Danmark.
  Men Legoland finns i Dubai, England, USA, Tyskland och Malaysia också.

  Denna vinst skulle vara perfekt för min man och son som gemensamt byggprojekt!(Min motivering annars skulle vara att jag tror att jag är den enda som noterat de andra länderna hittills!

 19. Sofia

  Danmark

  Hej på dig tomtefar
  En liten önskan killen har
  En superhjälte vill han vara
  Ut med polisbilen han fara
  Jaga skurkar som gjort bus
  Sätta dem i sitt polishus

 20. Hedvig

  Legoland ligger i Danmark.

  Lego ligger högst upp på våra barns önskelista för denna jul och särskilt denna polisstation. De drömmer redan om att få åka till Legoland nästa sommar. Jag skulle vilja vinna detta för att göra mina barn extra glada till jul.

 21. Camilla

  Danmark.

  Här hemma börjar småLEGO bli väldigt intressant, men oj vad det är dyrt tycker mamman….
  Vore roligt att få vinna och överraska Stor ♥

 22. Anna Robertson

  Legoland ligger i Danmark
  För 2 år sedan fick jag encefalit( hjärninflammation) och ja tänkte spela det kortet

 23. Kajsa

  I Danmark.
  Nu för tiden är det mest iPad och dataspel som hägrar för vår 7 åriga son, även om vi begränsar det till 1 dag/veckan. Han gillar Lego och att få en hel station hade nog verkligen fått honom att få tankarna på annat än iPaden 🙂

 24. Jessica Hellström

  Legoland ligger i Danmark

  Har en snart 7 årig son som älskar att bygga lego, det är mycket bättre att han bygger med lego än sitter och spelar på paddan som också är en stor favorit, en polisstation skulle underhålla han och hans kompisar i många timmar, för tjuv och polis är det roligaste de vet att leka, speciellt att vara tjuv och bli jagad 🙂

 25. Lina

  I Danmark ligger Legoland,
  och dit ska vi åka ett år.
  Om jag får paketet i hand,
  min sambos son han det får.

  Kanske får jag vara med och bygga,
  leka och köra motorcykel.
  Nu blir städerna trygga,
  om polisen bara gömmer sin nyckel.

  En superfin julklapp eller present,
  såhär i juletid och advent!

 26. maria

  Legoland ligger i Danmark. Det är inte jag som vill vinna polisstationen, det är min fyraåriga son. Han diggar allt som har med lego att göra.

 27. Sara

  Legoland ligger i Danmnark, var själv där på besök när jag var riktigt liten :). Jag har en brorson som bara älskar lego – vilken perfekt present till honom nu när han fyller år i början av Januari!

 28. Linda Assarsson

  Svar: Danmark

  Jag vill vinna för att få ge denna till min systers son som fyller år på söndag 🙂
  Vi ses alltför sällan, så detta vore ett sätt att för honom ha ett minne av moster, för jag vet att han skulle leka med den vaaaaarje dag 🙂

 29. Cecilia

  Legoland ligger i Danmark. Jag vill vinna en polisstation för att ha den här hemma och kunna bygga på den tillsammans med mina barnbarn.

 30. Elin

  Danmark såklart! Förra året fick min 6åring brandstationen i julklapp och jag tror att det har lekts med den varje dag sedan dess… I år står självklart polisstationen högst på önskelistan!

 31. Britt Thormeyer

  I Danmark,har barnbarn som har börjat med smålego,han älskar det skulle vara så kul om jag vann, då får han nåt stort att jobba med hos mej.

 32. Mirjam

  Svar: I Danmark! 🙂
  Jag skulle vilja ge detta till min lillebror om jag vann. Han sitter alldeles för mycket vid mobilen och datorn enligt mig, med detta skulle han helt säkert få något annat att ägna sig åt eftersom han älskar Lego!
  Ha det bra!

 33. Karin A

  Legoland ligger i Danmark!
  Jag har en sambo som fullkomligt älskar Lego (…ja fortfarande!). En sådan här present skulle därför vara en perfekt att ge till min dotter och sambo och något vi alla kunde göra tillsammans!

 34. Tanja

  1. Legoland ligger i Danmark.
  2. Vill vinna denna underbara Polisstation till min dotter som älskar Lego. Tyvärr är det inget jag skulle ha råd annars att ge henne då jag är ensamstående. Men drömma om vinsten kan man ju alltid!

 35. Sarah

  Danmark!
  Skulle gärna vinna då min dotter precis fått en poliströja och favorit leken med sina farbröder och bror är tjuv oxh polis. Skulle hon få detta skulle lyckan nog vara total!

 36. tess

  1, Danmark
  2, Jag har två småkillar här hemma som har ärvt mitt legointresse. Detta är verkligen något vi kan göra tillsammans där alla har lika roligt! Så hjälp oss göra mer roligt tillsammans 🙂

 37. nettan

  Legoland finns bland annat i Danmark.
  Min son är väldigt aktiv och har svårt för att sitta stilla, men just vid Legobygge så blir han mycket koncentrerad och kan sitta väldigt länge. Väldigt mysigt tycker jag att göra det tillsammans med honom, Håller tummarna för att vi får bygga med nytt lego tillsammans i vinter 🙂