Lucka 16 Vinn väska från adidas by Stella McCartney – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Lucka 16 Vinn väska från adidas by Stella McCartney

julkalender16

I dagens lucka finns en snygg midjeväska i svart och vitt mönster från adidas by Stella McCartney.

Tävlingsreglerna och mer information om julkalendern hittar du här.

För att tävla, skriv en kommentar till detta inlägg.
Svara på frågan: Samarbeten mellan designers och klädesmärken är vanligt, vilket märke skapade Alexander Wang en sportig kollektion åt tidigare i höstas?
Motivera varför DU vill vinna.

(Obs, var noga när du skriver din mejladress, det är via den jag kontaktar vinnaren.)

Lycka till!

16_stella

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Sundberg

  (skrev en kommentar igår men den verkar ha försvunnit????).

  Svar är HM.

  Ska ut i skidspåren i Björnrike till jul och det skulle vara kul att få glänsa i spåren genom att lägga ner vallan i en märkesmidjeväska istället för en vanlig från Intersport 🙂

 2. Joanna

  Rätt svar är H&M 🙂

  Denna hade gjort mig grymt motiverad till att börja springa igen, perfekt att lägga nyckel och mobil i. Kroppen är inte sig lik efter varken förlossning eller mammaledighet (ojojoj vilka storslagna planer på att komma i form efter förlossningen jag hade…sicket önsketänkande). Hoppas hoppas!!

 3. Anna L

  Svar: h&m
  Motiveringen:

  Om jag vinner kommer jag använda den på weekendresan till Las Palmas med tjejerna! Plats för pass, pesetas och p-piller. Det ska bli så kul!!! Yipihi!

  Och mellan resorna fungerar den som värdesakspåse att hänga på spincykeln. Hur som helst den kommer bli välanvänd, assnygg tycker jag och roligt att få reta gallfeber på mannen som hatar midjeväskor!

 4. Ylva

  Svaret är HM. Jag hoppas på vinst, för i så fall skulle jag åtminstone ha en väska som inte luktar svettiga träningdojjor

 5. My Thulin

  H&M, har alltid svårt med var jag ska ha alla sakerna när jag ska ut och powerwalka! Försöker lägga det vikitigaste i thightsen men inte alltid det får plats 😀

 6. Malin Nylén

  Jag vill vinna denna för att den är supersnygg och för att jag är en snäll person. Kanske dör jag utan denna? Om jag inte vinner? Alltså. Risken är överhängande.

 7. Annika

  Svar: H&M…
  Egentligen tycker jag att midjeväskor inte är så jädra hippa…..men de är väldigt praktiska och denna ser ju onekligen väldigt snygg ut…….de har ju utvecklats sedan man var tonåring.
  Denna skulle passa perfekt till en resa jag ska göra nästa år! Bra med pengar och pass i!

 8. Carola Erdestål

  Hejsan !

  Svaret på Frågan : Hennes & Mauritz ( H & M )

  Skulle vilja ha en midjeväska när jag är ute i spåret och springer. Till att lägga mobilen och bilnycklar i. Tycker inte om dom där kardeborrebanden man sätter på armen dom halkar bara ner för mig. Sitter inte alls på plats. Så detta skulle vara en bättre lösning för mig i spåret och även när man är ute och reser

  Mvh Carola

 9. Alexandra

  H&M såklart!
  Jag har ingen träningsväska utan kör tyvärr på plastpåse i min vanliga väska. Tråkigt, fult och tugnt. Hade suttit perfekt med en fin träningsväska då!

 10. Annika

  Jag skulle gärna ha med mig väskan i vinter när jag transportjoggar hem från jobb och dylikt, skönt att kunna lägga nycklar, plånbok och kanske någon liten energikick i. Rätt svar från frågan är H&M.

 11. Frida Elmgren

  Hej hej!
  Han samarbetade med H&M
  Väskan skulle jag vilja vinna till min tonårsdotter, hon behöver en ny väska då hennes gamla är trasig.

  Denna är inte bara väldigt snygg utan verkar även vara av otroligt bra kvalitet och det är precis vad hon behöver.

  Mvh Frida

 12. Linda Assarsson

  Svaret är H&M!
  Väskan vore en fin julklapp till mig själv, perfekt att använda på vinterns långpass i löparskorna 🙂
  Jag bör bli bättre på att ta med småsaker ut på passen, tycker de är i vägen bara..med denna skulle det ju funka finfint 🙂

 13. Sofie

  Svar: h&m
  Oj vad gärna jag hade velat vinna denna väska!
  Jag borde vinna för att jag varje dag försöker göra minst en god gärning för någon annan och en god gärning för miljön. 🙂

 14. Sofie

  HM!

  När jag bodde i Stockholm uppskattade jag bla adidas concept store otroligt. Köpte ett par “jeans”-träningstights av Stella för många år sen (5år?6år?) som var ett av de första på marknaden i sitt slag (nike kom med liknande senare tex). Häromdagen använde jag dem igen – och fick igen massa komplimanger! Nu bor jag tyvärr i en mindre stad utan samma möjligheter till att besök conceptbutiker så det skulle vara jätteskoj att vinna något från adidas som jag säkert liksom med tightsen kommer att uppskatta länge!

 15. Lena

  Wang gjorde samarbete med HM. Å klart jag vill vinna den lilla väskan. Perfekt för nycklar och mobil eller en extra liten energidepå när man åker längdskidor. Frågan är bara när önskan om snö kommer att slå in : )

 16. Britt Thormeyer

  Klart att jag är med ,HM . behöver en lite sak att lägga mobilen när jag är ute å går inte alltid det finns fickor på mina kläder.den är viktig att ha med sig då jag går mest i skogen har ett bra varv på 7km men vi har mycket vildsvin i skogen med .

 17. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar! Svaret är HM. 🙂
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag bara har en enda ryggsäck, vore verkligen kul med en ny väska! Denna skulle jag ha mina träningskläder i; gillar att den inte är speciellt stor men tillräckligt stor för att få plats det viktigaste i.
  Ha det bra!

 18. emma rudbeck

  Alexander Wang samarbetade ned HM.
  Jag hade velat vinna väskan jättenyvket. Dels för att den är snygg och dels för att det alltid är samma problem när man ska ut med hunden godisar,påsar,nycklar, pengar, cig, näsdukar,lypsyl var ska det få plats.Denna hade varit perfekt hoppas hoppas
  emmar23@hotmail.com