Julmarknad med bra böcker till billigt pris! – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Julmarknad med bra böcker till billigt pris!

julmarknad
JULMARKNAD. Även om aktivitetsarmbandet är årets julklapp är väl en av de vanligaste julklapparna som folk köper till varandra böcker? En bok är alltid (så gott som) uppskattad, särskilt om det ligger en personlig tanke bakom. Man kanske har valt ut sin favorit för att ge till någon annan som man tror uppskattar den. Eller så är man vågad och köper en bok för att den verkar bra och intressant, för att man vill lära sig något nytt, för att man vill fly in i en annan värld en stund, för att man vill ha sällskap på tåget eller i bussen.

Oavsett anledning – ni som befinner er i Stockholm – imorgon fredag kl 16-19 håller jag och några författarkollegor på HOI julmarknad på Södra Sällskapet, Åsögatan 111. Där kan ni shoppa våra böcker till kanonpriser, få de signerade och prata en stund. Perfekta julklappar! Eller kanske en present till dig själv.

Jag har med min båda mina böcker:
VIKTIG – från matmissbrukare till träningsförebild passar till den som vill läsa en personlig resa genom något som tyvärr många går igenom. Jag rekommenderar den till alla som mår dåligt eller har mått dåligt över vikt, mat och träning för att få inspiration och se att det går att bli frisk och fri.
Träna tillsammans med familjen som passar alla familjer som vill få in mer rörelse i vardagen, ha roligt tillsammans och få inspiration till ett hälsosammare liv för både små och stora. En bok utan pekpinnar men med en massa tips och tricks för att passa just din familj.

Här hittar ni mer information om julmarknaden, hoppas att vi ses där!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.