Träningsvärk efter första “passet” – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Träningsvärk efter första “passet”

Strong Mama

TRÄNING. Det är intressant hur kroppen reagerar ibland. Efter att inte ha tränat på ett par veckor instruerade jag igår StrongMama på SATS Tule. En klass som jag kommer att hålla i under våren – så kul! Trots att jag enbart var med och tränade i uppvärmningen samt när jag visade mammorna alla stationer i cirkeln har jag träningsvärk idag. Helt sjukt. Jag som knappt tränade alls. Men, så är det i alla fall. Jag vet sedan tidigare att min kropp alltid reagerar när den gör något den inte har gjort på ett tag och ger mig träningsvärk, men nu gjorde jag ju inget, det var mammorna som tränade.

Idag blir det tuffare träning för min del då jag är med och tränar hela passet, men träningen är ändå ganska snäll mot värken. Jag vickar nämligen på en cykelklass nu på lunchen. Ser fram emot 45 roliga minuter på instruktörscykeln. Har gjort ett nytt pass med berg och dalar, men det bjuder jag mina deltagare på först imorgon bitti. Idag blir det intervaller som jag även körde precis innan jul.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josephine Dahlerus

  Hej, kul att du är så intresserad och motverad av träning, just nu säljer jag tillsammans med några vänner en grymt cool och egendesignad träningslogg som UF-företaget Fitnesskollen UF. Det skulle vara så roligt om du ville kolla in den. Vi finns på facebook som fitnesskollen UF, instagram som fitnesskollenuf och en hemsida http://www.fitnesskollenuf.se

  Med vänliga hälsningar Josephine Dahlerus, marknadsansvarig på Fitnesskollen UF

 2. Jessica Sundberg

  Skulle vara så kul att cykla på ett av dina pass! Det var så länge sedan. Var och när kör du morgonklasser? Antar att det är typ 50 pers i kö eller nåt på varenda pass – känns så nu under januari 🙂 Kram!

  1. teresealven
   teresealven

   Du får gärna komma och hälsa på. Som du säger är det väldigt högtryck nu, men de flesta brukar få plats. Mejla mig om du vet när du vill komma, kör klasser måndagar, tisdagar och fredagar.