Terese tipsar – 5 produkter efter sommaren – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Terese tipsar – 5 produkter efter sommaren

I tidningen PT Kvinna har jag mina egna två sidor i varje nummer där jag väljer ut nyheter inom träning, hälsa och mat som känns spännande och som jag vill att andra ska upptäcka. Jag gillar detta format och under hösten kommer jag även köra ett kortare “Terese tipsar” här i bloggen varje onsdag. Vi startar med dessa tips med tema terminsstart.

Terese tipsar

Sommarens solbränna torkar gärna ut kroppen och jag älskar att smörja in mig och hålla kroppen i en bra fuktbalans. Just nu tvättar jag mig med, och smörjer in mig med L300s återfuktande produkter i ansiktet.

Charles och Tilde har älskat sina dragväskor från Skip Hop i sommar, Charles har en uggla och Tilde en nyckelpiga. Nu inför hösten vill jag tipsa om deras söta ryggsäckar, perfekt för barn på väg till skolan.

Och på tal om väskor, jag hade gärna lagt mina träningskläder i denna snygga väska från Adidas by Stella McCartney.

I veckan lanserar Risenta bönpasta gjord på gula och gröna sojabönor. Jag har inte testat själv än men är nyfiken, pastan har hög proteinhalt, högt fiberinnehåll och lågt GI. Bra till vardagsmiddag.

Bara för att sommaren är slut, glöm inte att fylla på med vätska. Det är lite speciell smak – eller snarare konsistens, men jag gillar Aloe Vera-drycken och dricker en flaska ibland. Nu finns även fler smaker samt sockerfria varianter att välja mellan från Nobe Aloe Vera.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.