Spark i baken

Hälsoinfluenser från USA

I USA finns det mängder av tidningar om det mesta, och hälsohyllan är inget undantag. Hyllan är fullspäckad av diverse magasin om yoga, pilates, viktnedgång, hälsa, styrketräning, löpning med mera. Tycker det är bra med ett stort utbud, samtidigt är det svårt att veta vad man ska köpa. Själv brukar jag köpa med mig ett par tidningar när jag besöker USA för att få inspiration och se hur de tänker där. En favorit är Womens Health som jag även prenumererar på. Tycker det är bra att inte bara läsa svenska tidningar. Många hälsoinfluenser kommer ju från USA och då är det bra att hålla koll på vad som händer där.

Läser du några utländska hälsotidningar – eller utländska bloggar – i sådana fall, vilka?

Tidningshylla på Barnes & Nobles.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Då jag var i USA läste jag Women’s health och gillade den massor. Visste inte att man kunde få prenumeration hit, men måste absolut kolla in det!

 2. Jennie

  Jag läser australiska Women’s Health och Runner’s World eftersom jag bor i Sydney. De är oftast jättebra. Är inte så förtjust i de svenska tidningarna (som jag kanske får chans att läsa en gång var tredje år).

 3. Josefine

  Ibland köper jag amerikanska Runner’s world eller Womens running. Jag brukar också surfa in på Fitsugar och Diet blog ibland, men mestadels blir det svenska tidningar och bloggar.

 4. Eva

  Jeg læser FitLiving (DK), IForm (DK), LøbeMagasinet (DK), Womens Health (US), Zest (UK) og Womens Running (UK) – og en masse svenske blogs! 🙂 Der findes desværre ikke så mange danske helseblogs 🙁