Vinter OS & Samsung Galaxy Team – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Vinter OS & Samsung Galaxy Team

bk3
Lunch och intervju med Frida Hansdotter.

En av de roligaste sakerna med att blogga är när jag får möjlighet att vara del av spännande projekt, lära mig nya saker och dela med mig av intressant innehåll till er läsare. För ett par månader sedan kontaktade Samsung mig och frågade om jag ville följa en atlet fram till vinter-OS i Sochi och dela med mig av hennes tips, trix och elitidrottsliv i bloggen. Självklart ville jag det!

Tidigare har jag inte fått säga något, men nu är det officiellt – från och med idag fram till finalerna i OS ska jag följa Frida Hansdotter, elitidrottaren som tävlar för Sverige i slalom och storslalom. Frida är även en av medlemmarna i Samsung Galaxy Team. På sajten kan man följa Frida och några andra atleter samt ladda ner en spännande app där du kan testa dig själv i olika träningsutmaningarna (kommer berätta mer om appen så småningom).

Här är några “bakom kulisserna”-bilder från en dag på Bosön för ett par veckor sedan när jag fick följa Frida under en heldag, vara med på plåtningar och intervjua henne. Resultatet kommer här i bloggen längre fram:

bk1
Bakom kulisserna när Frida plåtas i bakgrunden.

bk2
Filmning utomhus.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Ledsen över att skriva en negativ kommentar och märka ord, men det är för att jag gillar din blogg och vill att den ska fortsätta vara bra!
  Alpinist är en person som klättrar i Alperna, inte en som åker alpin skidåkning. Atlet är en synonym till idrottare men främst betyder det tyngdlyftare och det låter i mina öron väldigt mycket som en direktöversättning av engelska athlete.

  1. teresealven
   teresealven

   Tack för din kommentar, jag anser mig själv vara språkpolis, men ibland blir det fel. Mig gör det inget att du märker ord. Atlet används en hel del i Sverige, det låter jag stå kvar, men alpinist ändrar jag 🙂