Spark i baken

Styrketräning två dagar efter BF

Det var grymt skönt att starta dagen med ett pass styrketräning när jag känner mig rastlös och otålig att ingenting händer. Väntan när man går över tiden är den segaste av väntor. Med Charles gick jag över fyra dagar och det kändes som fyra veckor. Man är så mentalt inställd på ett datum och så passerar det utan att förlossningen kommer igång.

I min gravidapp stod det idag att det är bra att vara sysselsatt – kanske baka kanelbullar och frysa in. Det lät som ett rätt bra förslag, får se om det blir lite bakning i eftermiddag. Bra att ha när det kommer folk som vill hälsa på bebben sen. Men först ska familjen ge sig ut en runda på stan och kolla in mellandagsrea-kaoset.

Jag startade passet med breda och smala armhävningar mot stång. Körde sedan vidare med latsdrag, benböj med pilatesboll bakom ryggen, benspark och legcurl i maskin, olika axelövningar och biceps med hantlar. Sedan avslutade jag med stålmannen och höftlyft innan det blev lång stretch.

Två dagar över tiden …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna - Trend o träning

  Jag har aldrig gått över tiden (för tidigt gång 1, 1 dag före BF gång 2 & planerat snitt 2 veckor tidigare gång 3) men förstår att det är mentalt jobbigt. Håller alla tummar för att hon vill kika ut snart. Bra att du håller dig sysselsatt så länge.

  STORT lycka till & god fortsättning!
  Kram

 2. Sara

  Mötte dig och familjen på polarn och pyret idag men vågade inte säga att du har en bra blogg! Lycka till väntar i spänning på bebisen. Själv ska jag ha nr två i februari.

 3. Lotta

  Lycka till på förlossningen Terese. Det är så spännande att läsa din blogg varje dag.. När kommer flickan lilla, det är frågan vi alla läsare har!
  Grymt jobbat att gå till gymmet 2 dagar efter BF!

 4. M

  Gick 10 dagar över tiden med min första. Definitivt dom 10 längsta dagarna i mitt liv. Å alla samtal, ”Har det hänt något?” gjorde ju inte saken bättre. Tvåan kom två dagar innan BF! Positiv överraskning, då jag mentalt ställ in mig på att gå över tiden igen… Men snart kan hon nog inte hålla sig längre, utan måste få träffa er! ;0)

 5. Stepup 2 Fitness

  Väntan är jobbig, gick över två veckor och nu med facit på hand hade jag också kunnat hänga på gymmet istället för att tycka synd om mig själv.
  Du är en mycket bra förebild!!!!