Spark i baken

Event: starkare mamma 2013


Härliga gravida och nyblivna mammor – samt några bebisar – under vårt mammaevent Starkare mamma 2013.

Åh, vilken energi och vilken glädje! Jag blev alldeles lycklig att se de 50 gravida och nyblivna mammorna samt några bebisar som kom till mitt och Katarinas event igår (#starkaremamma2013). Vi bjöd på goodiebags samt snygga tights från Röhnisch, information och inspiration till hur mammor på bästa sätt kan komma tillbaka efter en förlossning när det kommer till mammamagen, bäckenbotten samt all övrig träning.

Nästa år kommer fler mammaevents från mig och Katarina, håll utkik på våra sidor så ser ni när det är dags. Det kommer nya gravida hela tiden och intresset för träning under och efter graviditet är stort och det är viktigt för mammor att känna sig trygga i sin träning. Mer mammaträningstips ser ni på min sajt Spark i magen.


Katarina visar hur hon spänner den inre magmuskeln och skapar en magtunnel. En av flera bra övningar i hennes app Mammamage.


Två av många starka kvinnor som tränade för sin egen skull – och för bebisens välmående – under vårt event.


Tack till våra sponsorer: Röhnisch, Mama, Vitamin Well och Reztart. Alla deltagare fick snygga Anti-shake-tights, tidning, dryck, vattenflaska, bar, müsli, dvd och träningsprogram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. FruNeroLindström

    Enda nackdelen med att bo i Smålands djupa skogar.
    Hade varit så otroligt kul att vara med.
    Älskar Katarinas app och ju mer jag läser på i ämnet ju mer inser man hur mycket mer kunskap som måste spridas i just detta ämne.