Smoothie och sånt – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Smoothie och sånt

Smoothie.
Smoothie.

Åh, så skönt. Är precis nyduschad och har gjort en smoothie att sippa på framför datorn. Dagens golf bestod av bara ett enda par för min del – trots detta fick jag ändå ihop 34 poäng (17/17) då jag spelade på en hyfsad nivå hela tiden. Förra gången hade jag ju sex par men bara 28 poäng. Och det är roligare att spela när nivån är jämn. Nu gäller det bara att höja nivån ett snäpp.

Nä, nu ska jag jobba lite innan en härlig grillkväll ute i Tyresö väntar. Men först bjuder jag på smoothiereceptet för den som är sugen. Då jag bara höftar med mängderna får du själv välja hur mycket du ska ha i.

Frysta hallon
Naturell yoghurt
En skopa proteinpulver (jag hade Lean Dessert) (går att hoppa över)
En skvätt mjölk

Mixa hallon och yoghurt. Tillsätt proteinpulver och mjölk. Blir det för tjockt – späd med lite vatten och mixa lite till. Godast att njuta genom ett sugrör!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eli

  Vad har du för hcp i golf? Du spelar ju en del och har bra poäng. Kan du inte komma med lite golftips för oss som är (nästan) nybörjare? Några roliga övningar, övningar som stärker “golfmusklerna”, lite roliga kläder, något inlägg om banorn du spelar/spealt på, lite prylinfo etc. Vore rolig läsning!

 2. Gó götlaborgare

  Jag brukar göra typ samma smoothie. Men tar inte yoghurt utan vaniljglass istället – då blir det MILKSHAKE 🙂 Yammi!

 3. sparkibaken

  @Bea: Det ska finnas en knapp för det, men den har strulat lite och snart kommer förhoppningsvis en ny. Jag saknar det också … Så länge får du klicka på “juni” i arkiv och då kommer alla inlägg upp. Eller så får du se till att gå in varje dag 😉

 4. Bea

  Fråga: om man inte läst din blogg på några dagar och vill komma ikapp, hur hittar man då till nästa sida inlägg (dvs föregående inlägg) när man läst allt som ligger på förstasidan? må vara teknisk idiot men det brukar finnas en knapp för det där väl…