Spark i baken

Första golfrundan

Vårens första golfrunda på Viksjö GK – och med nya klubbor – gick väldigt upp och ner, precis vad jag hade förväntat mig. Klubborna var härliga att spela med, de långa slagen blev kanon, tyvärr var närspelet inte det bästa. Det enda (!) paret jag gjorde var på sista hålet, så jag avslutade i alla fall på topp, och jag längtar till nästa runda!

Dagens golfoutfit: Röhnisch från olika säsonger, tightsen är nya för i år, bra i vårkylan då jag gillar att spela i kjol.

20140420-092444.jpg

20140420-092502.jpg

20140420-092513.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hollunge

    Vill ge dig ett stort Tack! Tack vare dina inlägg om golf (och lite inflytande från sambon) har jag bestämt mig för att börja spela. Intresset för golf väcktes för många år sen när jag gick i högstadiet under en friluftsdag, men det har alltid känts ”oövervinnligt” och svårt. I dag har jag dock varit iväg på första ”kurstillfället” för grönkort och det känns kanonbra (även om det snurrar bra i huvudet).
    Tack för dina inlägg om golf, dom har motiverat mig! P.s din bok ”Viktig” var jättebra! 🙂

    1. teresealven

      Åh, vilken underbar kommentar. Härligt att du har börjat spela golf. Det blir bara roligare ju mer man lär sig – och i golf finns alltid mer att lära. Då kanske vi kan ta en runda så småningom när du kommit under 36 🙂