Spark i baken

Välkommen på en träningsdag för mammor!


Som mamma är det viktigt att vara stark för att orka med livets alla utmaningar och kunna njuta av alla härliga stunder tillsammans med barnen.

Välkommen till en dag tillsammans med andra mammor! Mingel, träningspass, goodiebag, föreläsning och en massa inspiration är en del av det du får med dig. Allt kring hur du som nybliven eller blivande mamma på bästa sätt kan komma igång med din träning. Eller återuppta den.

Inspireras av Terese Alven (sparkibaken.se och sparkimagen.se) och Katarina Woxnerud (mammamage.se), två välkända namn när det gäller mammaträning.

Var?
SATS Hötorget i Stockholm, Sveavägen 20.

När?
5 oktober 2013 kl 13.30-16.30.

För vem?
För dig som just har fått barn liksom du som snart ska ha barn.

Din bebis (som inte kryper ännu) får självklart följa med, samtidigt som det kan vara mysigt att ha en eftermiddag med egen vuxen-tid. Krypande och gående bebisar stannar enklast hemma för att få roliga saker att göra.

Kostnad
299 kr inkl moms per person, som inkluderar:
– goodiebag med träningsplagg från Röhnisch, träningsdvd med mera
– föreläsning
– praktisk träning och workshop
– mingel
– utbyte av erfarenheter

Anmälan
Anmäl dig till [email protected] Ange namn, adress, telefonnummer, mejladress och storlek på tights. Anmälan är bindande och blir giltig i samband med betalning.

Betalning
Betala in 299 kr till bg 5018-3227, märk betalningen ”Mammaträningl” Begränsat antal platser! Anmäl dig direkt eller senast 30/9.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hade gärna gått på detta men tyvärr svårt när jag inte bor i Stockholm. Hoppas att ni kör ett liknande event i Göteborg snart!?

  1. Spark i baken

   Eftersom jag bor i Sthlm är det här det mesta sker, men jag ska ner till Göteborg på bokmässan och då blir det en frukost för inbjudna. La upp intresseanmälan tidigare i bloggen, och inbjudan kommer gå ut inom kort. Men om intresse finns ska jag försöka ordna något i Göteborg så småningom.

 2. Malin herbertsson

  Hej !!!

  Jag behöver hjälp:)
  Är gravid med mitt andra barn och har drabbats av foglossning. Jag är en van löpare och träning är en del i min vardag. Som läget är nu kan jag knappt ta mig runt på en lugnare promenad. Jag vill minns att även du hade foglossning då du väntade tilde?! Jag undrar nu hur jag ska lägga upp min träning? Ska jag fokusera mer på styrka, kan än så länge träna det utan några problem.

  Tacksam för svar och tack för en fantastiskt inspirerande och motiverande blogg!
  Kram Malin

  1. Spark i baken

   Hej Malin.

   Usch! Ja, det stämmer, fick foglossning halvvägs genom graviditeten med Tilde. Först kunde jag knappt gå under ett par veckor, men sedan blev det faktiskt bättre. För mig funkade det att cykla och köra spinning samt att styrketräna (förutom vissa övningar). Testade även ett gravidbälte när jag var ”tvungen” att gå till förskolan och matvaruaffären. Läs mer här: http://sparkimagen.se/traning-med-foglossning Lycka till!

 3. Lillemor

  Oj precis vad jag behöver. Jättebra evenemang. Tror dock inte jag får flyga i vecka 39 fast det det endast är från Finland :/