Time to Wow med Casall och RockingFit – Spark i baken
teresealven

Spark i baken

Time to Wow med Casall och RockingFit

Johanna Andersson time to wow

Casall är bra på att inspirera till träning i kombination med att de säljer träningskläder och träningsredskap. Under februari månad har de haft kampanjen #timetowow som Hannah Andersson från Metro har frontat. Casall har varje dag bjudit på träningsinspiration med övningar och tips. Jag har inte tränat efter programmet, har haft fullt upp med min egen träning, men när jag såg att Casall ordnade ett Time to wow-event igår söndag bokade jag in mig. Och vilken vitamininjektion det blev. Två timmar fyllda av inspiration.

Linda Casall Wow
Härligt att träffa Linda i lokalen. Vi fick några sköna skratt mitt under träningen när vi dunsade in i varandra.

timetowow sparkibaken.se

Först ut var Johanna Andersson, en av mina absoluta favoritinstruktörer, som körde ett Rocking Fit-pass med oss. Ett pass där vi jobbade i olika block med rörlighet, styrka, kondition och att utmana oss själva på den nivå vi befinner oss.

time to wow

Haha, jag hade vissa utmaningar med några övningar. Rörligheten och balansen är inte alltid den bästa, men jag gjorde så gott jag kunde och som ni ser har jag i alla fall ett leende på läpparna. Genom träning blir vi bättre.

Cecilia Duberg time to wow

När träningen var över tog Cecilia Duberg, psykolog och coach, över ordet. Hon pratade om hjärnans makt över oss och hur vi genom att tänka rätt och fokusera på det vi mår bra av se till att vi får in mer sådant i vårat liv – så vi mår ännu bättre och tar oss dit vi vill. Cecilias tips:
– skriv ner tre bra saker du har gjort varje kväll, då blir det något du tar med dig när du ska somna och du har större chans att vakna med bra tankar morgonen efter
– meditera en stund varje dag, fokusera på andningen och att hålla fokus
– stressa inte, då går reptilhjärnan igång och alla försvarsmekanismer, ta det lugnt så är det lättare att fatta bra/rätt beslut
– träna och ät som du mår bra av
– skriv dagbok, reflektera över vad du gör och hur du mår
– lev efter 3-1-regeln. För varje negativ tanke – kontra med tre positiva!

Bra tips!

Avslutningsvis blev det en stunds meditation och vi fick möta Lyndelle Palmer Clark, som är grundare till Rocking Fit, ett program för att vi ska må ännu bättre och inkluderar allt från träning och mat till hur vi tänker och agerar.

Sara Strindlund time to wow
Min sprudlande SATS-kollega Sara var också på plats. Och Eva som jag lärde känna på SAFEs PT360-utbildning, men hon hamnade inte på bild …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
teresealven

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.